Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

edie sedgwic

edie sedgwic (hodnocení, recenze)

Zanrovo je tento film velmi tazke zaradit. Tragikomedia s prvkami romantickeho filmu? Mozno. Kazdopadne ide o velmi inteligentny a nenudiaci film so skvelym obsadenim. Herci sa do svojich rol tak vzili, ze je takmer nemozne nesucitit s nimi. Najlepsiu znamku udelujem Judeovi Lawovi za skvely a presvedcivy vykon, velke plus davam reziserovi za vsun Alfieho monologov a komentarov situacie.

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Ajoo super tyjo. V tu chvíli mi to velmi zvedlo náladu :-) Krásné ženské, velmi vtipné a superní british přízvuk. Kdo by nechtěl být Alfie?! Já jo :-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Saishi: Nechci ti nějak bořit představy, ale ten konec mi připadá poměrně otevřený a neklišovitý.......k "napravenému děvkaři" to má daleko. Právě že oproti jiným podobným filmům je tenhle mnohem cyničtější....

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Jasně, Jude Law je moc pjeknej a má občas slušný hlášky, Sienna Miller je sexy a atmosféra je místy kouzelná ovšem... prosím, dejme si už oddych od těch napravených holkařů... tohle téma už se začíná přejídat

Reklama

Reklama