Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Aybi 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechovka, skvělá hudba. Celý film je takový malý koncert Jude Lawa. Jen mě při jeho sledování napadlo, že takový život proutníka musí být nakonec stejně pěkná stereotypní nuda. Že to ty chlapy tak dlouho baví?! Stejné situace, stejné řečičky a ve skutečnosti smutná osamělost. Díky bohu, že to tvůrci nezkazili happy endem. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Fantastický Jude Law ve filmu, který balancuje na hraně hořké komedie a morálního poselství. Nicméně, obojí ve filmu docela funguje, jen chvílemi se to tluče (nepochybuji ovšem, že se slabším hercem v hlavní roli by to byla nešťastná žánrová kombinace). Výsledek je mírně roztřesený, ale rozhodně sympatický, ať už pro mnohé opravdu trefné postřehy a nebo pro konec, který jde svým způsobem proti žánru. Takových pěkných 70%... ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

No tak v podstate som od tejto snímky nič nečakal, ale dostal som celkom slušnú zábavu. Je to taká jednohubka na zlepšenie nálady, na ktorú po dlhšom čase bez problémov zabudnete. Najväčším pozitívom filmu je Jude Law, ktorý si prakticky ukradol celý film pre seba, ostatní herci, akokoľvek kvalitní (Susan Sarandon, Marisa Tomei, Omar Epps), sú len nahrávačmi, ktorý sa v príbehu objavia a opäť zmiznú. Samotný scenár im ani viac príležitostí nedáva. Je to práve štýl rozprávania a celková koncepcia scenára, čo robí z Alfieho len priemerný film. Keby sme sa mali pozerať na Alfieho ako na 90-minútový plnohodnotný zážitok, snímka určite neobstojí. Film vyvoláva dojem sitcomu, akoby to ani nebol celovečerný film, ale len séria viac či menej vydarených scénok pozliepaných na filmovú dĺžku. Tentokrát ale prevládajú vtipnešie momenty a preto sa filmu darí diváka pomerne slušne baviť. Je to hlavne zásluhou Lawa, pretože kebyže sa na jeho mieste ocitne o kúsok slabší herec, bol by Alfie takmer pohromou. Našťastie to tak nie je a diváka výsledok nesklame. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vizuálně netradiční zpracování klišovité variace o tom, jak si pohledný bohémský mládenec po vymetání ložnic opuštěných i zadaných ženušek nabije hubu.. Od lehce humorného příběhu s ním doputujeme až k morálnímu "dramatu", ve kterém jednoznačně dominuje okouzlující (a velice přirozený) Jude Law. Jeho předešlé herecké oscarové nominace nejsou ani zdaleka náhodné!! I vedlejší role jsou precizně obsazeny, herecky od Susan Sarandon, až po mužskému oku lahodící Siennu Miller. Příjemné tempo v neobjevném dílku funguje až do závěrečných titulků i s pomocí hudebního angažmá Micka Jaggera!! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Optimismus, nadšení, narcismus, chvástání. A ve druhé půli najednou nic z toho. Co je smutnější než ztráta vtipu a řeči napraveného sukničkáře? A co je nudnější než svěže pozitivní film měnící se do moralitky? Jude Law je frajer a koncertuje si v poloze psané přesně pro něj. S jiným scénáristou bych ho takhle chtěl vidět pořád. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Billie Piper sa uchádzala o rolu Nikki, ktorú nakoniec získala Sienna Miller. (U_S_O)
  • Alfieho Vespa (motorka) bola nastriekaná modrou a bielou, pretože to sú farby obľúbeného futbalového tímu Juda Lawa. Ide o anglický klub Tottenham Hotspur. (U_S_O)
  • Natáčanie prebiehalo v New Yorku i v anglických mestách Londýn, Liverpool a Manchester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama