Reklama

Reklama

V městečku Plymouth, kde se zrodila tradice Dne díkůvzdání, výprodejové šílenství během Black Friday skončí obrovskou tragédií. Uplyne rok a v době vrcholících příprav na oslavu tradičního svátku začne ve městě řádit záhadný zabiják. Zpočátku to vypadá, že si své oběti vybírá náhodně, ale brzy se ukáže, že každá vražda je součástí většího a precizně vypracovaného zlověstného plánu. Podaří se obyvatelům a policii odhalit vraha a prožít svátky... nebo se stanou účastníky jeho zvrácené sváteční večeře? (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Tak to byla těžká slabota, dal jsem 3* z milosti a to jen kvůli Elimu a krásnejm prsům hlavní hrdinky. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

MightyHal

Áno na to že demospsey hra vacisnou krásavcov v seriály túto bol absolútne perfektný a hlavne som mal otvorenu držku keď som zistil že on je ten vrah proste super prekvapenie ...a pisal si že bude dvojka a ja si myslím že ho určite nezabili takže v dvojke si myslím že sa na neho môžeme tešiť ..

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Super akurát ideme z kina...som spokojný ..vrah perfektný a zlý ..škoda toho rýchleho konca ..4*

na příspěvěk reagoval MightyHal

MightyHal

MightyHal (hodnocení, recenze)

Thanksgiving 2 je potvrzen a to na rok 2025. Doufám že tam bude trochu více Rothova humoru alá Cabin Fever či Hostel 1. Ale jsem mega nadšený, moc mu to přeju!

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

No tak po evilovom komentári beriem frajerku štvrtok do kina ..dúfam že z toho jumpscaru o ktorom písal tam nezačne rodiť 😁 dúfam že po dlhej dobe uvidím zase raz poriadny horror 

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

Už je odemčeno ! Pro zahraniční, kteří film už viděli. Kdo film ještě neviděl, tak ať tady sakra zbytečně nehodnotí ! 

na příspěvěk reagoval Kudly4

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Tééda tak novéj trailer na Rothův Thanksgiving je ultra Šleha! Jakože wow, Úžasnéj look vraha, hodně mrtvol ( ty vraždy vypadají kreativně, brutálně, nepříjemně a bodycount bude fakt výživný), navíc to má takovu fajn pochmurnou atmosféru, jakože to vůbec není family friendly, ale bezútěšný, chladný a zlý. Za mě teda jeden z nejočekávanějších hororů do konce roku.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Hmm tak třeba, krom Terrifier si nevybavím dobrou vyvražďovačku za posledních x let...

MightyHal

MightyHal (hodnocení, recenze)

Kudly4

Je to dokonalý a tease na scénu s trampolínou tam je taky! Jakože fakt se těším :D Snad se to chytne (i když to pochybuji, tady očekávám tak 40%) a Roth začne chrlit více hororů.

BTW: Jako snad mu to Borderlands vydělá no, což s tím jaký jsou kolem toho problémy nevím nevím no :D ZDa to spíš nebude průser :D

Kudly4

Kudly4 (hodnocení, recenze)

MightyHal

taky jsem celkem dost zklamaný, že přestal točit. Přeci jen od posledního Hororu je to už 10 let (když nepočítám to nebezpečné pokušení). Eli patří mezi mé oblíbence už od jeho prvotiny Cabin fever a Hostel a v té době jsem očekával že to bude brutální režisér a že se mám na co těšit. Ale je zase pravda, že jeho filmy bůhví jak výdělečný nejsou no ... 

MightyHal

MightyHal (hodnocení, recenze)

Konečně se Maestro vrací v tom v čem ho mám rád. Mně přijde fakt tristní že toho nenatočil více, přitom ten Rothův styl kombinující až absurdní humor se silným splatterem je prostě skvělý :D Fakt mám strašnej hype a doufám že z toho budu odvařený jak z Cabin Feveru a Hostelu!

na příspěvěk reagoval Kudly4

sapporo

sapporo (hodnocení, recenze)

tak dnes som len náhodou zistil že toto sa deje! 16 rokov čakania, škoda že sa netočilo v ČR :P

Reklama

Reklama