Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Nemám rád když ze sebe někdo dělá mentála a navíc se při tom jako mentál tváří a jako mentál mluví. Nicméně u filmu se dá docela dobře zasmát. Dvojice metalistů tomu dodává ten správný náboj. Ale třešnička na dortu byl Ozzy - to jak ukousl tomu netopýrovi hlavu to je kapitola sama o sobě :D . Můj názor : Dá se zkouknou, ale pohled na Sandlera, který ze sebe dělá debila je otřesný. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spolu s Písní pro nevěstu tenhle film u mě bojuje o post nejlepší Sandlerovky. Zde Sandler svůj svérázně úchylný smysl pro humor pustil ze řetězu a udělal jen dobře. Baví mě to takřka nepřetržitě celej film. Pro mě velkým překvapením Rhys Ifans, od tohohle filmu ho mám rád a role mu sedí. Naprosto skvělé vystoupení Jona Lovitze, nekorunovaného krále humoru. "Mám tady míchač na pepř, stříbrný udělátko z Afriky!" :o) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] , ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Jediná překážka u tohoto filmu je Adam Sandler a jeho křivej xicht. Pokud cvičíte jógu či meditujete,před filmem doporučuji,jelikož ne každý nechá obrazovku zapnutou při pohledu na Adama s jeho fešáckým zjevem.Takže pokud překousnete Adama,tak se dívejte dál.Jako u většiny komedií i tady se nám prolínají scény trapné a momenty při kterých jsem se od srdce zasmál.. Za shlédnutí stojí už jen bohem seslaný Ozzy,také Quentin a další. Můj dojem možná ještě umocnili mí metaloví kamarádi,ale i bez nich by to dostalo ode mě nejhůř ***.Takže 666,ruce v pěst!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)
  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)
  • Dana Carvey (rozhodčí) si zlomila kotník během točení scény se zápasem Harlem - Globetrotters a musela ji dotočit s berlemi. (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno