Reklama

Reklama

Na maděru

(seriál)
  • USA Obliterated
Trailer
USA, 2023, 6 h 50 min (Minutáž: 44–58 min)

Hrají:

C. Thomas Howell, Shelley Hennig, Nick Zano, Paola Lázaro, Alyson Gorske, Terrence Terrell, Eugene Kim, Carl Lumbly, Ivan G'Vera, Costa Ronin, Kellee Stewart (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Speciální jednotka zmaří nebezpečný útok v Las Vegas a hned to náležitě oslaví. Pak ale začne jít opravdu do tuhého a všichni budou muset rychle vystřízlivět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10ti minutách jsem si malinko říkal, že trailer asi tvořil někdo jiný než seriál, ale.... konec prvního dílu nabral obrátky, které se drží až do toho předposledního a ten poslední ještě vše završí. Perfektní sestava málo okoukaných herců, luxusní soundtrack, akce dokonalá, neskutečná zábava a fakt naprosto unikátní jízda všeho. 5* nedává asi jen skrze žánr, ale takto si já představuji akční nářez. Ode mě neskutečné nadšení. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Tohle je onen typ seriálu, který je záměrně přepálený, utahuje si ze stereotypů a stane se cílem pseudointelektuálů a odpůrců diverzity, protože nepochopí to, že tvůrci si sami utahují z různých klišé a nabízejí sérii, která se nebere vážně a nemá být brána vážně. Je to oslava osmdesátkových a devadesátkových akčních spektáklů zkombinovaná se stereotypy aktuálních projektů a pokud člověk přistoupí na hru tvůrců, bude se skvěle bavit. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Spojení béčkového akčňáku a Pařby ve Vegas bylo lákavé, bohužel se tento koncept dostal do rukou úchylných matláků, kteří jsou přesvědčení, že stačí aby se v seriálu šukalo, klelo, bylo zde násilí a spousta nahých penisů, do kterých se pokud možno ještě něco strká. Nic proti ulítlé zábavě, ale tohle pobaví snad jen nevybouřený puberťáky. A navíc to vypadá lacině po režijní, tak i herecké stránce, třetí kategorie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku mi to přišlo jako totální béčková sračka. Ještě podmíněná i béčkovými herci, kteří jak kdyby kopírovali tři-áčkové hvězdy. Třeba ten blbě natupírovanej Brad Pitt. Jenže pak se ukázalo první péro na scéně a příběh začal mít docela solidní drogovo-šílený spád. Prostě to začala bejt sranda. Dost přepálená sranda. Nakonec jsem se tak bavil, že i herce jsem si oblíbil. Jen těch pinďourů tu na můj vkus bylo víc než dost. Každopádně se ale musím přiznat, že bych takovou zábavu rozhodně nečekal. Šílenou zábavu, ale pořád zábavu. Pokud chcete nějakou šílenost 18+, tak směle do toho. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad netflixovský odpadok, ale potom človek rýchlo pochopí, že ide o zaujímavú paródiu na tie akčňáky a drsných hrdinov. Má to výborné repliky, vtipné, humorné a nápadité. Má to svojich pseudodvojníkov Brada Pitta, Jackieho Chana, Steva Buscemiho, Michelle Rodriguez či Gal Gadot. Má to samozrejme aj povinnú diverzitu, takže od homo černocha sa presúvame až k latino či už neviem akej lesbe, ale nejak špeciálne to nevadí. Vadí len presexualizovanie seriálu, je tam toho veľa, holých vtákov až príliš a proste tak nejak pointa končí vždy pri tom sexe a to isté dokázala aj posledná časť. Tu sa na pílu, respektíve na žalude nemuselo až tak tlačiť, lebo keď tlačíš na neho príliš, šťava už nevyjde. ()

Galerie (202)

Zajímavosti (6)

  • Seriál mal pôvodne 10 dielov a bol vytvorený pre káblovú sieť TBS. Následne sa však dostal na Netflix a zúžil sa na 8 epizód. (Arsenal83)
  • Seriál paradoxne obsahuje viac mužskej nahoty ako ženskej. (Arsenal83)

Reklama

Reklama