Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie ze střední školy. Lúzři versus fotbalisté a roztleskávačky. Rozbít středoškolskou hierarchii nějakou povedenou taškařicí se tady Dizzimu docela povedlo a nádavkem ještě vyhrál nejhezčí holku ústavu. A tak to má taky být. Všichni si uvědomili jaký jsou hovada a vzorně se umravnili. Kromě toho je tu ale taky pár dobrých vtipů a nějaký ten nápad. Takže je to docela príma zábava, i když nic převratného. Alespoň hlavní hrdina není slizoun, ale skutečný lúzr. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to strasna volovina, ale ja tenhle film uz videl nekolikrat a vzdycky me slusne pobavil. Pribeh o looserovi, co se z nej stane frajer, je fakt neskutecne omletej a tady pribeh neprinasi nic novyho, ale o to tu ani tak nejde, tady jde o jednotlivy vtipy a i kdyz hodne neni tak vtipnejch, jak tvurci zamysleli, porad se tu naky slusny najdou a film nenudi. Navic Qualls se pro role looseru snad narodil a tady exceluje, bohuzel jako drsnakovi uz mu to tolik nejde a spis pusobi jak blazen. Co se tyce ostatnich, Eddie tradicne hodne vtipnej, Eliza a Zooey sexy a navic slusne hrajici. I kdyz by se filmu dala vytknout spousta veci, ja se u nej proste bavil, takze lepsi 3*. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rámci teenagerských komédií určite silný nadpriemer a to nie iba kvôli cameo rolám (Gene "KISS" Simmons, Tommy Lee, David Hasselhoff). Úvod je otrasný, to si povedzme na rovinu. Scéna zlomenia penisu je jedna z najhnusnejších a najúbohejších scén, aké som mal možnosť vidieť. Potom sa to ale rozbieha. Príde pár vtipných momentov a pár skvelých postáv (pasáž vo väzení je úžasná). Hrá dobrá hudba (najlepšia je alternatívna verzia Wannabe Gangsta od Wheatus), herci sú fajn (DJ Qualls, sexy Eliza Dushku). Zaujala ma aj mierne psychologická a satirická línia filmu, kde sa tvorcovia vysmievajú teenagerským kultov a typickému kastovaniu na školách. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět (resp. popis distributora) dává slibovat slušnou komedii, i když se dá tušit, že bude spíš určena pro teenagery (i vzhledem k obsazení DJ Quallse). Bohužel nápad nebyl dost rozveden na úkor plytké konzumní americké zábavy. Alespoň, že se omezili jen na lámání penisu a nedošlo na oblíbenou fekální zábavu. Jedna a půl hvězdičky (30%) za pár světlejších chvil a půl hvězdičky (10%) za Davida Hasselhoffa. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek, který po dějové stránce nepřináší nic nového (o vzestupu outsidera), ale přináší dávku vtipů, jak původních tak parodovaných a s přesvědčivým charismatickým hlavním hrdinou (skvělý DJ Qualls), že nemůžu dát míň než 70%, velmi milé překvapení a velmi příjemná oddechová komedie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama