Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší hudební událost roku je zpět! Nenechte si ujít další ročník nejpopulárnější hudební ankety v zemi - Český slavík! Společně zjistíme, kteří interpreti si získali přízeň fanoušků v letošním roce! Na jevišti se vystřídají ty největší hvězdy české populární scény, které si pro vás připravily velkolepá vystoupení! A do Síně slávy po Jiřím Suchém vstoupí další hudební legenda! Slavnostním večerem provedou Ondřej Sokol a Aleš Háma! (TV Nova)

(více)

Recenze (26)

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to prosím být ještě delší, vtipnější a více plné křišťálově čistých pěveckých čísel? Slavíky jsem roky neviděla, letos jsem tuhle svou bezslavičí sérii narušila, myslím, že ale počínaje příštím rokem zahájím novou a bude zase hodně dlouhá. A nebude mi smutno. Bez slavíka... Tyhle pořady plné falešného křečovitého nablýskaného nic prostě nejsou pro mě. Dvě hvězdy za pár vystoupení, která byla slušná a za některé proslovy, které přece jen obsahovaly něco a ne nic (bez ironie). A asi i z určité úcty k některým zpěvákům, jichž by tyhle soutěže (které mi osobně neříkají nic) měly být (a asi i do určité míry jsou) oslavou. I když některých těch lidí, když je tak vidím a hlavně slyším, je mi naopak až líto... 30 %. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrý. V současné šedi a nudi televizní "zábavy" jako celku, to vůbec nebylo špatný. Nehodnotím jednotlivé oceňované, ale scenář, moderátory atd. Mělo to hezké momenty - Vašek Neckář s Martou Kubišovou, Dykova písnička, předání šeku do dětských domovů, vzpomínka na Vaša Patejdla a Yvonne Přenosilovou. To se povedlo. Helenka Vondráčková sice zaslouží obdiv, ale zpívala místy fakt falešně. On se prostě ten hlas ke stáru mění a ty dřívější výšky už jsou ty tam. P.S. Kdo kritizuje výběr oceněných, tak bohužel, každý může hlasovat pro toho svého favorita. A bohužel, ne každý umělec má takové publikum, které ve Slavíku hlasuje. A pak jsou zde zpěváci, kteří to asi vůbec neřeší a jsou rádi že lidi chodí na koncerty. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá noc! Ještě, že Helenka to rozjela na plno! Fórum Karlín na nohou! Nejlepší vystoupení! Vojtěch Dyk svým upřímný vyznáním tátovi mnohé přivedl k zamyšlení. No a Vašek Neckář uvedený do Síně slávy. A jeho “Andělé strážní”…dojeli. Další legenda. A celý sál podruhé celý na nohou. Výběr oceněných umělců pro které hlasovali fanoušci - ano i já jsem to učinil - nebudu komentovat. Pořad jako celek zábavný byl což už dneska vzácnost je. Je mě jasné, že někdo má raději kávu než čaj, ale kvůli tomu poslat tento pořad do odpadu je poněkud mimo mísu. Záchodovou. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Příjemný průměr, moderátoři byli až na slabší chvilky dobří, živá vystoupení měla grády (Marpo překvapil) a člověk ve věku 35+ se musí ztotožnit se slovy Krajča - prostě revolta je pryč, tak se hoďte do klidu. Závěr s Neckym byl rozporuplný, chvílemi až dehonestující, v jeho věku a stavu bych ho o půlnoci do živáku netahal. ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

  • Vyhlašování ankety Český Slavík 2023 sledovalo téměř 1,1 milionu diváků starších 15 let. Jednalo se tak o nejsledovanější pořad daného večera. (rublik05)

Reklama

Reklama