Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Lima 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů tu je, ale většinu ze sto minut filmu jsem se nudil. Nevadilo ani tak otřepané schéma ´hajzlové ukradli naše letadlo a my, americká vláda, ho chceme´, jako spíš to, že spousta scén se tváří, že jsou hrozně vtipné, ale nejsou a kolikrát postrádají pointu. Eddie Murphy svůj vzácný komediální talent opět promrhal a obávám se, že tenhle film jeho návratem na výsluní nebude. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

V pohodě filmek na sobotní odpoledne, když není zrovna co jiného na práci. Asi bych ho nějak nesháněl, ale když běžel v Tv tak proč se na to nepodívat. Herecké obsazení zaručuje alespoň nějakou tu průměrnou zábavu a opravdu se dostavila. Film bez nějak dech beroucího námětu s pár dobrými vtipnými scénami a věčně užvaněným Murphym (hodně mi připomínal oslíka ze Shreka...:) ). Jinak dvojice Wilson - Murphy jako komediální duo ušlo :-). 55-60% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Človek pozerajúci sa na súčasne Eddieho výplody á la Profesorovská séria by ani nedúfal v zázrak. Ale Eddie sa vrátil (aspoň v tomto filme). A vrátil sa k tomu, čo mu išlo najlepšie - k ukecanej bláznivej jemne kriminálnej/akčnej komédii. Nie je to nič geniálne ako Bowfinger, ale je to proste dokonalá oddychovka, aké robil Eddie v 80s. S Owenom Wilsonom mu to klape ako možno ešte s nikým a ako bonus Famke Janssen. Skvelá kombinácia. Eddie srší humorom, skvelými hláškami a je ho celý film. Skvelá je aj hra s klišé, ktorú tvorcovia rozohrávajú v úvode. Nedokážem si predstaviť ejtisáskejšiu komédiu ako toto. ()

Libb 

všechny recenze uživatele

Lehká, akční komedie. Eddie Murphy předvádí ten druh humoru, u kterého bych nejraději brečel. Naštěstí to zachraňuje můj oblíbený Owen Wilson. Film se snaží těžit z kontrastu postav sebevědomého hejska a poctivého, byť trochu zakomplexovaného agenta. Jsou zde scény, které jsou výborné, stejně jako scény vyloženě trapné. Jako celek jsem se poměrně bavil, ale výsledný dojem musím asi připsat dost tomu, že na konci přebírá iniciativu spíše Owen Wilson a snižuje nádech trapnosti, který ve mně zanechal výstup Eddieho. Já ten jeho styl "humoru" prostě nemám rád. ()

Tryman 

všechny recenze uživatele

Jsem agent je jednou z průměrných akčních komedií, které se sice nepyšní nejoriginálnějším humorem, ale na druhou stranu moc lidí nenaštvou. Za zábavu dávám 2 hvězdičky, a třetí za účast Owena Wilsona doplněného Eddiem Murphym. Pokud jste tuhle komedii neviděli, nebudete litovat, když si na ní vyhradíte nějaký příjemný večer s přáteli. Nudit se opravdu nebudete. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Producenti chtěli herce Denzela Washingtona a jiného režiséra, studio však vybralo Betty Thomas a navíc vyloučilo, aby do složení štábu promlouvali producenti. (Courtemanche)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)
  • Natáčení probíhalo i v České republice. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama