Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to a po dlžizných rokoch musím uznať, že na jednej strane to až tak moc viditeľne nezostárlo, no na druhej strane musím skonštatovať, že toho fakt dobrého humoru je tam na moje pomery pomenej. Pritom dvojka ako Owen Wilson a Eddie Murphy by mala v rámci svojej totálnej nesúrodovosti priniesť automaticky zaujímavejšie sledovanie, žiaľ nestalo sa. Samozrejme film nie je zlý, dokonca je viac ako len slušný, ale ten pocit, že to mohlo a aj malo byť lepšie, ten človek po jeho zhliadnutí jednoducho stále má. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Snáď jediným výrazným pozitívom je netradičné zasadenie skoro celého deja do historickej Budapešti. Okolo tejto výpravnej stránky je potom vybudovaný ničím zaujímavý a stokrát omletý špionážny-komediálny scenár so snahou vytvoriť z Wilsona a Murphyho funkčnú komediálnu dvojicu. To vyšlo asi tak na polovicu, ako aj všetko ostatné v tomto nezaujímavom filme. Ako oddychovka funguje iba na jedno pozretie, asi málokto sa k I Spy bude niekedy vracať. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Tak todle bylo docela špatné. V podstatě téměř bez vtipu, strašně ukecané a rádoby vtipné, místy trapné. Navíc mě po půl hodině bolela z Murphyho hlava. Přiznám se, že jsem to po 3/4 hodině vypnul, tudíž k dobru v hodnocení je to, že nevím, jestli nebyla druhá polovina lepší než první. Každopádně to co jsem viděl já, bylo hrozné. Zasmál jsem se tak 2x. Slabších 40%. Howgh! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Eddie Kurvy a Owen Klakson? Řikal jsem si: "To může být prča!" - nebyla, byla to spíš blbost. Ještě si vzpomínám, jak Owen v rozhovoru při "Making of ..." tvrdil: "Musel sem si dávat bacha. Když hrajete s Eddiem, máte velkou šanci, že Vás potopí. Jeho smysl pro improvizaci a imitaci je skoro až neskutečný." - aha, souhlasim. Ale proč to nepředvedl i v tomto filmu??? O Owenovi ani nemluvě! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá komedie, ale neni to žádná sláva. Podle mě je docela problém v tom, že tady hrajou dva dost podobný herci, jak Wilson, tak Murphy ve svých filmech hrajou většinou takový vtipálky a tady to jejich spojení prostě nefunguje, každej z nich by chtěl bejt děsně vtipnej, ale nakonec to neni ani jeden z nich, sice se to po takovým dost krkolomným začátku celkem rozjede a na konci je tahle dvojička docela dobrá, ale i tak mi přišlo, že Wilson vedle Murphyho je poloviční, sice je to pořád starej dobrej trouba Wilson, ale žádný extra vtípky z něj zrovna nelezou, už sem ho rozhodně viděl v lepších rolích a v lepší formě než co předvádí tady, to stejný se dá říct i o Murphym, ale ten spíš pokračuje ve svých nic moc filmech a výkonech z poslední doby. Ale nakonec se přece jen u tohohle filmu zabavit celkem dalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina celkem ve třech kategoriích, a to nejhorší remake, nejhorší herecká dvojice a nejhorší herec, o kterou se zasloužil Eddie Murphy. (Terva)
  • Producenti chtěli herce Denzela Washingtona a jiného režiséra, studio však vybralo Betty Thomas a navíc vyloučilo, aby do složení štábu promlouvali producenti. (Courtemanche)
  • Když se agent Alex Scott (Owen Wilson) popere s boxerem Kelly Robinsonem (Eddie Murphy), má rozbitý dolní ret. O pár záběrů dál má však ústa naprosto v pořádku. (jujec)

Reklama

Reklama