Reklama

Reklama

Sugar

(seriál)
  • USA Sugar
Trailer 2

Epizody(8)

Obsahy(1)

Záhadný soukromý detektiv během vyšetřování zmizení milované vnučky hollywoodského producenta svádí boj s vlastními trýznivými obavami. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (17)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Americká drsná škola (Hammet, Chandler, v UK Cheyney) v moderním hávu lehce střižená do sci-fi. Výborně udělané prostřihy na staré filmy byly naprosto originální a hádali jsme, o které filmy to jde. Farell s minimem gest a s výmluvnou mimikou byl výborný, s tím třesem rukou, s tou nejistotou sám ze sebe, ale s buldočí vůlí soukromého očka byl ve všech dílech zárukou, že to neztratí úroveň, šarm i napětí. Výborně napsané další postavy a úžasný výběr herců (jako bych ty kreatury show-businessu viděl v reálu) a do toho to mystické tajemno, které detektiv tají a zároveň při tom rozplétá odporný zločin. Má to logiku, spád, překvapení i řadu dobrých nápadů (SPOILER: Odprásknutí hlavního padoucha byla poprava, ale věřím, že 99% diváků zvedlo palec nahoru, za takové řešení). Tuším trávu růst, když očekávám druhou sérii? Protože je na co se těšit...80% ()

Cornelius 

všechny recenze uživatele

Plný počet! Plný počet! Proč? a) Seriál je neotřelým koktejlem, na který je třeba si zvyknout. Přijmout jej. Odměnou je příběh, který sytí a zároveň překvapuje. b) Všichni jsme tu milovníci filmů a toto je vzdání holdu nejklasičtější klasice. c) tímto chci nepřímo podpořit vznik takovýchto seriálů. I když principiálně seriály nesnáším. Tedy, nesnáším to časové odměřování. Každý týden kousek. Seriály by se měly uvádět všechny díly najednou. Alespoň v sezóně. / Znovu se na to asi nepodívám, ale doporučím to každému, kdo je více než jen konzument toho, co TV, kina a VOD nabízejí. / BTW: ten sociální podtext dává společnosti více než celá játaky kampaň v médiích ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne prišiel ten náhly twist ako riadna sprostosť - obzvlášť, keď si ho tvorcovia odkladali tak dlho. Nemal by som s tým problém, ak by niečo tak zásadné spravili v prvej alebo druhej epizóde, nech človek vie, do čoho ide. Pretože toto je v prvom rade žánrový a až potom dejový zvrat. Takto som bol ako divák navnadený na dobre obsadený neo-noir so všetkými žánrovými tropes, ktoré k nemu patria, až kým sa zo Sugar v poslednej tretine odrazu nevykľulo stupídne sci-fi zavŕšené finálnou epizódou plnou scenáristických barličiek. Veľká škoda. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.5/10. Poslední díl s hromadou přitroublých klišé ničí poměrně zajímavý a atmosferický seriál, kde se poměrně neortodoxně míchá několik žánru. Nemuselo by těch náznaků být až tolik, protože už ve třetí epizodě je každému jasné oč běží, což je docela škoda. Jinak noir detektivka s precizním Farrelem by obstála sama o sobě. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Velmi cením neo-noirový aspekt a implementaci záběrů z klasických filmů (moc hezká pocta), Farrell je jako vždy úplně precizní, bohužel to ale nestačí - samotný případ dost vázne po stránce zajímavých postav, dění a dramatu. Rozsah šesti dílů by byl více optimální. Co se [spoiler] sci-fi zvratu týče, byl určitě totál nečekaný, ve finální epizodě jsem mu přišel na chuť. Takže jak jsem tu byl místy zpruzelý, tak si asi stejně pustím další pokračování. 70% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama