Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Američan Bob poznal Lisu v Nepálu a oženil se s ní. Několik let už žijí v Paříži, ale mladá žena je v manželství velmi nešťastná. Manžel ji pronásleduje s chorobnou žárlivostí a současně je na ni hrubý. Své jednání ospravedlňuje skutečnou láskou. Když pak jednou Bob musí služebně letět do Casablanky, sdělí mu Lisa na letišti, že se s ním chce nechat rozvést. Krátce nato se však mladá žena doví, že jeho letadlo havarovalo a že všech 57 cestujících přišlo o život. Lise se uleví, ale o to větší pak prožívá šok, když se Bob v noci objeví doma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Sophie Loren ve filmu exceluje. Lisa se chce rozvést se svým manželem Bobem, který je extrémně žárlivý a fyzicky ji napadá. Na cestě do Casablancy letadlo havaruje a Bob je mezi mrtvými. Lise spadne kámen ze srdce, ale vzápětí se zraněný Bob objeví zase doma. Vymyslí pojistný podvod a když získá peníze, chce odjet ze země. Lisa pro něho od pojišťovny peníze opatří, on ji však nechce pustit, chce, aby odjela s ním. Lisa má v rukou jedinou šanci. ()

Sao Saoi 

všechny recenze uživatele

takého chlapíka ako bol Perkins vo filme by som cely čas tým autom... tam a späť... Sofia Loren v tomto filme hrala výborne, Tie jej oči sú neuveriteľné. Všetci ostatní naproti nej pôsobili ako komparzisti. Nieže by boli tak zlý, ale Sophiine oči boli také dobré. Škoda, že v yáverečných titulkoch sa ešte neobjavil náynak života... TO by v tom čase veľa ľudí cestou y kina nemuselo predýchať :) Celkové skóre: 64% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se jedná o pojistnej podvod. Anthony Perkins hraje opět dost divnýho týpka a Sophia Loren jeho manželku. Kromě toho se okolo motá nějakej podivnej pošuk, kterej pracuje jako novinář a furt chce něco řešit. Asi takovej druhej Pepča Hlína z Na vlastní bulvy. Film se poněkud táhne a když už se konečně něco stane, tak ta blbka všechno vykecá a najednou je konec. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Nepřekládat na to pracovně titulky, tak bych se asi k tomuto skvostu nikdy nedostal a to by byla velká chyba. Celkově je sice příběh lehký nadprůměr, ale herecké výkony? Dokonalost sama. Ústřední dvojice Loren - Perkins generuje ty nejsilnější emoce v každé scéně, děj příjemně graduje a psycho finále dokáže pořádně zamrazit v zátylku. Kam se na úlisného Boba, kterému člověk v jednu chvíli fandí, v další jej nenávidí a krásnou Lisu, balancujíc na hranici absolutní temnoty, hrabou soškami ověnčené role posledních let. Must see. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

E.Perkins v roli chorobně žárlivého manžela který využije svoji ženu k pojistnému podvodu s tím že pokud podvod vyjde tak schrábne peníze a odjede pryč a už ho nikdy neuvidí.Samozřejme po vyinkasování peněz se Rozhodl své ženy nevzdat a vzít ji z Paříže sebou pryč.Ta to samozřejmě neakceptovala a rozhodla se manžela odstranit.To se ji nakonec podařilo ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama