Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie zbierky najrôznejších vtipov, anekdôt a kameňákov je o niečo viac zvládnutejší než predchádzajúci prvý diel. Vtipy sú za sebou lepšie poskladané, takže dávajú lepší zmysel a vytvárajú dej. A o dej ide predovšetkým. Ten tu je ďaleko lepšie vyobrazený, ale bohužiaľ, k dokonalosti má stále ďaleko. Stále je to také kŕčovité. Cieľom filmu je však pobaviť, čo spĺňa dokonale a nie je tomu čo uprieť. Kto sa chce zasmiať, odporúčam. Kto chce zhliadnuť kvalitný príbeh, nech sa poobhliadne po niečom inom. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

HNUS HNIS HNŮJ !!! Takovou sračku člověk neviděl...no teda už viděl. Jak může někdo natočit takový naprosto NECHUTNÝ (z té hnusné báby se mi chtělo nejednou zvracet) "FILM"...a ještě když si vzpomenu jak bylo ve "FILMU" o "FILMU" kdysi na NOVĚ dáváno tolik prostoru debilnímu kreationovému tělocvikáři MAXovi a super zombíkovi na české hudební scéně V(-v-v-vole)ndráčkové....tak se ptám: PROČ ? (ne, že by mi to nějak vadilo, že těm dvěma kreatůrám bylo ve filmu věnováno minimum místa, spíš naopak - ty držky tam vůbec nemusely být, ale NOVA prostě musela prosadit tyto "legendy" a postavit skoro celý "Film" o "Filmu" jen na nich)NOVA je holt NOVA a Kameňák k ní rozhodně patří....užijte si svou posranou trilogii ! ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Panebože, chlape, vy jste tak blbej, že mi na vás nestačej ani ty tabulky tady.." ;) Byl kdysi jeden velmi talentovaný režisér.. Jmenoval se Zdeněk Troška.. Jednoho dne však podlehl zcestné myšlence o vlastní velikosti, důležitosti a nezbytnosti, když se pasoval na tuzemského boha zábavy chudých.. Ztratil navíc schopnost sebereflexe, což je cesta do pekel v každé profesi, a tak se těm, co ho kritizují, jen směje.. I dnes však Zdeněk umí, byť už jen legraci a film mimo tabulky i mé vlastní hranice chápání.. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Úroveň šla určitě od prvního dílu dolů, už to prostě nemá tu originalitu. Pobavil jsem se, tak opět vynechám odpad jako zvolila většina. Moje hranice filmu jsou asi moc široké. Dokáži tento film nedát na dno a zároveň jsem milovník filmů jako POSLEDNÍ POKUŠENÍ KRISTA. Ale proč si lhát, ten kdo se zasmál u "PRCIČEK", přeci může stejně ocenit psychologické drama. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už byla slabší, ale návštěvy v bordelu nezklamaly ani tentokrát. To samé by se dalo říci i o Pepově rodině. Modrý pramen úřadoval a nadržený tu byl kde kdo, nejen stará Kropáčková. Smůlou však je, že se většina filmu točila hlavně okolo toho a postupem času zábava přešla spíše do trapnosti. Bylo však viditelné, že nejvíc si to užíval asi sám Troška a na diváky už tak nějak hodil bobek. Protože tu bylo už i několik hodně provařených scén, které už na podruhé tak srandovní nebyly. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Učitelka (Dana Morávková) jezdí autem Opel Agila (modrá). Primář Líbal (Marek Vašut) má tmavě modrý Opel Signum. Kohn (Josef Laufer) černý Opel Omega Caravan. Lékařka (Helena Vondráčková) zelený Opel Astra G. Auto, které srazí ženu, která jde z nákupu je Opel Corsa, v pozadí stojí zelený Opel Agila. Měřiči, kterým přes pásku přejede auto (7:11) je stejná zelená Corsa (GemoGemo)
  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)

Reklama

Reklama