Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja kriminálnici sú naverbovaní policajtom (D. Farina) aby pracovali pre políciu. Majú za úlohu rozbiť miestny drogový gang. Ale keď je v akcii zabitý policajt čo ich najal, tak je ich povinnosťou nielen rozbiť gang, ale aj vypátrať a potrestať vraha. (kekesko)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Parchanti jsou poldové, poldové jsou parchanti a přesto se v tom nelze ztratit. Příběh je totiž lehce průhledný a naivní autorovy snahy o jeho zašmodrchání neskončily úspěchem. U mne tedy leccos zachraňuje ústřední trio, neboť Peter je úžasně zábavný trotl, na Julii je radost pohledět a Linc je tak jedinečně černý, že by klidně mohl být terčem rasistických vtipů doktora House. Celkově je to sice slabší kousek, ale o pár docela vtipných situací se v něm zakopnout dá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Celým filmom sa plazí nuda a nevýraznosť. A myslím si, že v akčných komédiách by sa to stávať nemalo. Ak sú akčné a ak sú komédie. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsme čekal vcelku hodně (krásná Claire Danes + Giovanni Ribisi z Přátel/Earla + Omar Epps z Dr.House + Akční / Thriller), ale nakonec vcelku zklamání... Jako scénář nebyl tak špatný, průběh taky ne, ale nebylo to tak nějak dotažené do konce... Průměrné 3z5 ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Podání absentující více výrazných barev. No chvilku jsem si na něj zvykal. Stejně tak na klub s podivnou hudbou a měl jsem obav, aby se v něm snímek neodehrával celý. Změna prostředí pro mě byla jako slitování. Dějově snímek nenabízí nic moc převratného. Není ani příliš napínavý a hudba stojí za starou bačkoru. Proč tedy čtyři? No kvůli obsazení přeci. Na Omara Eppse jsem byl hned zvědav. No vypadá pořád stejně jako v Housovi jako by se ho stárnutí netýkalo. Giovanni RIbisi je prostě frajer, co se týče rolí troubů. Josh Brolin v devěta devadesátém a má oblíbená Claire Danes. Takže nakonec jsem hodně snímku odpustil a bavil se při sledování výše zmíněné trojice + jednoho lumpa. ()

Reklama

Reklama