Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Docela opomíjený méně známý film, což je škoda, protože to je mezi těmi romantickými s Meg Ryan rozhodně jeden z nejlepších. Vynikající herec Tim Robbins pobaví a okouzlí. Meg Ryan je zde mladá a krásná. To úplně stačí. No a Walter Matthau jako Einstein je snad ve své životní roli, která mu sedla přesně na míru. Kdo neviděl, neuvěří. Nejvíce se u filmu pobaví fyzikové a lidé s vyšším IQ. Rozhodně to není jeden z těch hloupých romantických filmů. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o průměrnou, až lehce podprůměrnou romantickou komedii, ale výkon Waltera Matthaua celek povýšil o jednu třídu. Vždy, když se on objevil v záběru, tak se mi vynořil úsměv na tváři a člověk měl pocit, že se u sledování opravdu baví. Ostatní staříci taky nebyli k zahození. Ve výsledku se tedy jedná o slušnou romanťárnu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Během té chvilky se z budoucnosti stala minulost. Není žádná přítomnost a proto čas neexistuje." Tak teď už tomu rozumím. Já žiju v budoucnosti. Takže vlastně v minulosti, což je naprosto jasný ze stylu mýho oblíkání. Ale zpět do přítomnosti, která už byla. V tý chtěl automechanik založit rodinu s matematičkou, čtyři trochu praštění vědci posouvali náhodu správnými směry a já jsem se u toho skvěle bavil. Protony se studenou fúzí si totiž dávám k snídani a nic fyzikálního mi není cizí. Nebo vlastní? Musím nad tím popřemýšlet, ale mám na to relativně málo času. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Rozjíždělo se to docela chabě, ale po několika trapných scén celý film nabral správný směr, i když Jerrymu Goldsmithu patří jiný žánr a i když to mezi výškou Timem Robbinsem a roztomilou meg Ryan jiskří, tak hlavní hvězdou filmu je Walter Matthau (v jedné ze svých posledních rolí) jako strýček Einstein. A komu vadí "Čas", do kterého je film zasazen, ať si zapamatuje, že čas je buďto relativní (Albert Einstein) či podle jeho kamarádů vlastně Čas vůbec neexistuje. Ale existuje tento film, bohudík. 70% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Vždy když jsem viděl v televizi upoutávku na I.Q., říkal jsem si "Do čeho to ksakru zase Einsteina namočili". Ale také jsem to nechtěl hnedka odsuzovat. A kouknul jsem se na to, načež teď musím svou kritiku pozměnit a uznávám, že je to i pohodovka, která neurazí. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama