Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (66)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ani toto nie je žiadne prevratné dielo, ale ako celkom odľahčená upirska komédia ujde. Najprv to začalo ako Indiana Jones v chráme skazy, ale následne sa to zvrtlo na vybíjanú upiriek a mladých chasníkov. Je to hlavne o zábave a ten , kto v tomto mal prsty to naozaj vedel. Dosť dobré masky, veľmi slušne gore a veľmi veľa nahotiniek robí z tohto filmu béčkovú, ale hlavne svižnú a vtipnú upírsku jedno hubku. Len do tej 4* tu niečo málinko chýbalo. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní úpířinka, prošpikovaná drobnými nechutnostmi, rozkošnými hláškami a vychytanými triky na dané téma... Pikantní finále s vtipným pappyendem neopomíjeje... ;o) . . . Nic proti ničemu, natož proti záhrobním taškařicím, obzvláště v pateklyzmatický čas půlnoční... V rámci žánru horrurkových taškařic tedy poctivé čtyři hvězdy čertoffské... - - - - - (Poprvé viděno 23.8.2008 za novácké poppůlnoci, komentář zde jako čtrnáctý - 23.8.2008) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická průměrná upířina, kterou lehce nad průměr pozdvihuje snad jen přemíra nahých hereček, opravdu šukézní záporačka a neuvěřitelně hláškující detektiv, jeho první návštěva nevěstince mě málem zlomila v pase. Jinak, jak je u upířin zvakem, nic moc originálního ani objevného. Rytíř Démon byl mnohem lepší. 2,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Jak mohlo takhle brakové oplzlé osmdesátkové béčko vzniknout na konci devadesátek? Kdyby mi bylo 13, dodám ÚŽASNÉ , ale doby, kdy jsem tajně v noci koukal na Novu a zíral, jsou pryč. Málo gore, moc kecání, celovečerní formát spíš Krypťáky zabíjí.----- Klasický zástupce příkladného vtipného béčka. A ty masky! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama