Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Pickardino 

všechny recenze uživatele

Clovek by mohl spekulovat nad tim, jak to vlastne ani nedrzi pri sobe, jak tomu obcas pada remen, a jak je konec naivni.. jenomze o tom to neni. Vsechno to podstatne je spis kolem dejove linky, vymazlene dialogy, absurdni situace, kouzlo detailu, proste to, co je hezke na fejetonech autora predlohy Dave Barryho se podarilo dostat i do filmu. Urcite to neni na nekontrolovatelne vybuchy smichu, lamani se v pase a placani do kolen, ale mracit se u toho nejde. A hitman v podani pana Fariny je proste dokonale zhnuseny.. Spokojeny usmev na tvari. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áno, film chytil veľké problémy, pretože bol vydaný v nevhodnom čase. No ale kto mohol predvídať pád dvojičiek, že? Inak pohodová, bláznivá komédia, naozaj hlúpa a práve preto sa dá zasmiať, pričom prvky sú Tarantinovské až Ritchiovské. A je tu aj debut Sofie Vergary, ktorá si lepší začiatok hollywoodskej kariéry nemohla ani želať. Normálne jej ocmúľali prsty na nohách, čiže jazyková pedikúra ako lacné riešenie v jej pozícii peruánskej služky, chytro vyriešené. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Svižně natočená komedie se spoustou skvělých gagů a plejádou úžasně ujetých postav. Jen veliká škoda, že přišla v tak nevhodnou chvíli... Dodatek: Původně jsem dával čtyři hvězdičky, ale po včerejší úvaze o tomto filmu jsem si uvědomil, že mi vlastně nic nebrání tomu dát pět. Tohle je prostě bláznivá komedie jako řemen, která rozhodně měla jít do kin (a Muži v černém tomuhle nesahají ani po kotníky!)... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velký průšvih naštěstí nedostál svého názvu a Barry Sonnenfeld natočil velmi vtipnou taškařici.Hodně mi tento film připoměl jiný povedený,velmi podobně laděný snímek,Řetěz bláznů.Velké množství postav,vesměs bláznivých,promotaný příběh s mnoha liniemi,které se postupně zas promotávají.Náhoda střídá náhodu,meléry vznikají jak na běžícím páse,jak už jsem zmiňoval,většina postav je přitroublích a podle toho se odvíjí i jejich činy,ale naštěstí od většiny filmů,kde vystupuje tolik blbů na m2 jsou zde jejich nehody,maléry a těžkopochopitelné činy vtipné a zábavné.Jistě tomu ale napomáhá i skvělé obsazení.Samotná zápletka jinak není moc vynalézavá,ale svůj účel plní vrchovatě.Celé je to natočeno svižně a trochu i ulítle a pro mě je Velký průšvih velké a milé překvapení. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie s perfektními herci.. bohužel je tam hodně hollywoodských klišé, ale zasmál jsem se dobře. Hlášky jsou podávány s přijatelnou kadencí.. -"Potřebuju jména pasažérů." --John Smith. -Další pasažéři? --John Smith. -Kolikrát? --Čtyřikrát. -Nějaké průkazy s fotkou? --Tady jsou (dá ji prachy). -Dobře, takže rodina Smithova. 70% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)
  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama