Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. Marylin Rexrothová je vypočítavá potvora, která se rozhodla, že si peníze na svou nezávislost vydělá rozvody s bohatými manželi. Udělala ale chybu, že si vzala jiného advokáta, a tak rozvod, při němž si slibovala dokonale oškubat svého bohatého manžela, prohrála. Ale je to profesionálka, ze své chyby se poučila. Nachystá proto na Milese dokonalou fintu, herce vydává za svého nového nastávajícího zazobaného manžela jen proto, aby se dostala na kobylku samotnému Milesovi. Ten se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

genetique 

všechny recenze uživatele

Romantickí Coeni? To akoby ste prasaťu dali naspievať štátnu hymnu. Aj keď tento sa zaraďuje k tým normálnejším, myslím, že od kvality to malo dosť ďaleko. Herci boli síce nadpríjemní, no oni komediálnu stránku nezachránia. Scenár aj keď bol trefný a originálny, bol bohapusto nevyužitý. Škoda. 55%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

.........Nejen profesionální vypočítavost, finanční zisk za každou cenu, ale hlavně karikatura americké společnosti, především povrchnost, egoismus převtělený do osobního narcismu, extrémní individualismus......to vše Coeni mistrně zkloubili do komediální zápletky z právnického prostředí s velkou nadsázkou a pro ně typickým humorem. George a Zeta jako hlavní představitelé si své role vystřihli a užili tak asi jako nikdy. Těch pár nevhodných momentů, jenž doopravdy vypadaly, že jsou jakoby z pera jiného scénaristy, se dalo při celkovém dojmu z filmu autorům určitě odpustit. Už jenom proto, že nám postavili do jedné řady zajímavé role hlavní i vedlejší, bez rozdílu.....Nedá mi připomenout roli Sípáka a hlavně na přístrojích připojeného Toma Aldredge..... ()

Reklama

Nancy 

všechny recenze uživatele

Podle mého skromného názoru je to jedna velká nuda s vynikajícím obsazením. Clooney je hrozně charismatický, to uznávám (je na něho také pěkný pohled), Catherine je pěkná a taky se na ní dá dívat, ale celkově film vyzní nudně, fádně a obyčejně. Co se týče humoru, tak ten jsem zde také nějak nenacházela... jen pár takových těch vtípků, co vás uvnitř donutí se zasmát, ale okolí to vůbec nepozná. Škoda, čekala jsem opravdu víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

George Clooney a krásná Catherine Zeta-Jones. O těch dvou je tento komediální počin především. Oběma jim to .vkusně ladí, nějak moc se jeden nad druhého nevyvyšuje a hrají vzorně a žádný z nich si nechce ukradnout tento film jen pro sebe. Jenže film dojíždí na nízkou dodávku nápadů a od dvojice Coenů jsem už zažil zajímavější "majstrštyky" než je tenhle, tak nějak do průměru spadající film. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Paldini (s nímž a dalšími jsem tento film sledoval) musím konstatovat, že bratři Coenové už natočili lepší filmy. Vlastně všechny jejich filmy byly dosud lepší. Kdybych se striktně držel zde uvedeného žánru "romantická komedie", tak bych musel uznat, že určitě patří (v rámci zmíněného žánru) do TOP 10. Ale to jen proto, že tento žánr (mírně řečeno) nemusím. Ale je taky pravda, že představa romantické komedie od bratří Coenů se nemusí zcela slučovat s běžnými představami diváků o romantické komedii. To se zde také potvrzuje (je to skoro, jako byste chtěli po Lynchovi, aby natočil kreslenou pohádku - určitě by z toho výsledku "lynchoviny" většina dětí skončila v blázinci). Nicméně já to za romatickou komedii považuju (nenapadá mě totiž lepší žánr) a tudíž jen za tři. Ovšem pozor!! Jak již naznačuje Paldini, Sípák Joe je NAPROSTO BOŽÍ!!!! Tato role mě naprosto dostala i přes minimální prostor, minimální herecký projev - a vlastně vůbec pro svou "minimálnost". Ale scény, kde se Sípák Joe objevuje, jsou jednoznačně dominantními scénami filmu (podle mne) a pokud je v tomhle filmu něco ryze komediálního, jsou to právě scény s ním - byť ještě na první pohled to tak nemusí vypadat. :) A kromě Sípáka Joea si zmínku bezesporu zaslouží i Clooneyho zuby - ty taky přišly na řadu docela často a vlastně tvořily dost podstatnou část jeho role. :) No a samozřejmě "Zeta" - na ni se dá koukat vždy a všude, i kdyby jen tak postávala a nic neříkala.... ()

Galerie (64)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Clooney & Coen Brothers

Clooney & Coen Brothers

25.11.2005

Herec George Clooney už má za sebou dvě úspěšné práce se scénáristicko režijně producentským duem Ethanem a Joelem Coenovými, kterými byli filmy Bratříčku, kde jsi? a Nesnesitelná krutost. Nyní se… (více)

Reklama

Reklama