Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sylvester Stallone se vrací do Seattlu na pohřeb svého bratra. Když zjistí, že šlo pravděpodobně o vraždu, rozhodne se bratra pomstít. Nejdříve se ale musí vypořádat s najatými zabijáky...
Jack Carter je drsňák každým coulem. V Las Vegas odvádí pro hlavouny podsvětí poctivou i když ne právě čistou práci a k návratu do rodného Seattlu by ho dokázala přinutit snad jen... tragická smrt mladšího bratra. Údajně zahynul v opilosti za volantem. Motivován pochybnostmi bratrovy manželky a dcery, začne Jack Carter pro klid svědomí prověřovat i jiné možnosti. Díky svým drsným, ale stoprocentně efektivním metodám záhy narazí na stopy jasně svědčící o tom, že bratrova smrt není dílem nešťastné náhody, ale brutálních zabijáků. Případ je složitý, ale v jednom má Jack Carter od začátku jasno - všichni, kdo stojí za bratrovou vraždou, budou krutě pykat! Jack Carter pracuje jako vymahač dluhů v jednom lasvegaském kasinu a právě odjíždí do Seattlu na pohřeb svého mladšího bratra Richieho. Ten údajně zahynul při autonehodě, protože řídil opilý. Jack si promluví se svou dospívající neteří Doreen, bratrovým kolegou Eddiem, bratrovou ženou Glorií, která mu vyčte, že se o bratra nikdy moc nezajímal, a také hezkou Geraldine, která byla podle všeho bratrovou milenkou. Zjistí, že Richie nikdy neřídil opilý. Když Jack zjistí, že šlo pravděpodobně o vraždu, rozhodne se vraha najít a bratra pomstít. Navštíví Cliffa Brumbyho, který Richieho zaměstnával jako barmana a vyžádá si od něj záznam z průmyslové kamery sledující bar. Sotva se ujistí, že bratr rozhodně nezemřel náhodou, napadne ho neznámý muž. Carter ho přemůže a vydává se po nové stopě. Sleduje svého dávného známého, pasáka Cyruse Paice, který ho dovede k internetovému magnátovi Jeremymu Kinnearovi, jenž pomohl Cyrusovi zřídit jeho prosperujíc internetovou síť sexuálních služeb. Vzápětí dostane letenku zpátky do Las Vegas, která má být dostatečně jasným varováním. Jack z doručitele vymlátí jméno Brumbyho, který mu ji poslal. Ten Jackovi přizná, že ho k tomu donutil jeho věřitel Cyrus. Nic dalšího se však nedozví. Teprve, když si promítne nahrávku z baru, dostane se dál. Všimne si totiž Geraldiny, která bratrovi předala nějaký disk, na něm objeví důvod proč byl bratr zabit. Nyní už ví kdo je vrahem. Než se však může pomstít, musí se vypořádat ještě s najatým zabijáky, které na něj poslal jeho šéf Fletcher z Las Vegas, protože odhalil jeho pletky se svou manželkou Olivií. Dokáže se Carter i přes svou tvrdost vypořádat se všemi protivníky? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ty vole kolik má ten psycholog účtú?! já už vim minimálně o třech ps jak se objeví někdo další co vystoupí na jeho obranu nebude to nic jinýho než jeho další alter ego!!

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

manonfire: ku podivu nieco pochopil... a to to, ze na to nema a nikdy nemal... stiahol chvost, stratil gule, zmazal prispevky a zmizol jak smrad :)

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Koukám Mike, že už i Cinemag všechno smazal. Asi další pohlavní nemoc, která řádí v modré úsřici.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: haha... a inak az teraz som si vsimol ake si jelito tupe... ta fotka co ma manonfire nie je rocky balboa... ale Jack Carter... to je malinko rozdiel... 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: este mi povedz ako si prisiel na to, ze manonfire kopiruje Stalloneho... ak ma niekto oblubeneho herca este neznamena ze ho kopiruje... ale na toto reagovat nebudem to necham na neho... kazdopadne napis preco si to myslis to ma drsne zaujima

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: tak postava Rockyho Balbou je inspirovana skutocnym boxerom Rockym Marcianom (podla toho meno) zapasom Muhammada Aliho s Chuckom Wepnerom (boj Balboa vs. Creed) a boxerom Joe Frazierom (ktory pochadza a cely zivot zil vo Filadelfii)... cim je prosimta inspirovana postava Predatora ?  Neilom Armstrongom ? Buzzom Aldrinom ? alebo nebodaj Vladimirom Remekom ? prezrad... bud taky dobry... a este jedna vec... manonfire ma nikde nenaverboval a uz vobec po mne nechcel aby som nejak reagoval... Jedine co urobil bolo, ze mi dal tip, aby som sa pozrel na diskusiu k filmu, ktory ja uznavam a on to vie, a že sa mam pozret na debilka, ktory pise bludy v diskusii k tomuto filmu. Keby si poznal manonfireho vedel by si, ze on kryt chrbat v diskusiach vobec ale vobec nepotrebuje. Ja som sa potom zapojil uplne z vlastnej vole. Mimochodom... nebol si to ty, kto pritiahol na pomoc psychopata ? v nejakom komente si to dokonca sam od seba povedal, ze si ho sem pritiahol ty... 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: zase len potvrdzujes ze si na nizsom vyvojovom stupni... sudny clovek by si povedal... OK dostali ma tuto bitku sopm prehral, ale na  tuto diskusiu uz vela ludi nepride, takze sa na to mozem vykaslat a zivot ide dalej, malokto uz zisti ako ma tito chlapi rozmetali v kazdom ohlade. Ale ty nie... rozhodol si sa (pri tvojej nizkej hodnote IQ) bojovat dalej, aj ked si bol jasny uz pred dvoma dnami.  "Pokud ti mohu poradit: smaž fotografii S. Stallonea, je vůbec ostuda, že ji zde používáš jako profilovou fotografii.. "povedal clovek, ktory ma za avatara vymyslenu sci-fi postavu, ktora v realnom svete neexistuje...To ako za prve... a za druhe ... zase sa stracas v realite... o panicoch zacal psychos a taktiez o modrej ustrici ,ku comu si sa pridal... takze temu o homosexualoch ste nahodili opat len vy. Tak ti poradim jednu vec teraz (v dobrom, pretoze ma ucili nerobit si z retardov srandu), bud si prestuduj kdo s cim zacal alebo sa na to vykasli, priznaj svoju prehru na poli inteligencie, filmovej kritiky a dostojnosti a tahaj do p**e materinej, aby som nebol vulgarny (samozrejme bez urazky, ale to ty aj tak nepochopis) :)))

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Cinemagu: Ty nemáš na to vymyslet ani jednu z těch vět, kterejma jsem tě poslal do prdele. Ty napíšeš, že jsem ubohá bytost, ale absolutně nejsi schopen to odůvodnit, kdežto já ti tvou ubohost vysvětlil a zdokumentoval na příkladech tvého chování. Je my jasné, že nikdy nemužeš přiznat, že tady prostě po stránce intelektu taháš za kratší kus provazu. Jen mě mrzí, že si takovej krypl, že si tento fakt všem ostatním zřejmý...nedokážeš uvědomit. A víš co je také docela hodně trapné? Že příjdeš s biblickým příběhem a když to napíšeš, tak ti Mike, který ho slyšel poprvé, vysvětlí, že si oním plevelem přesně popsal sebe. Nakonec ti nezbyde, než reagovat na mé povyšování(Založené na skutečném rozdílu v inteligenci mezi náma) povyšováním svým, ovšem napsáno je to tak chabě a neinvenčně, že bych ti za takovej sloh dal čtyřku, nebo pětku i na prvním stupni. Nakonec nevydržíš být ani slušný....což je asi tvůj jediný konverzační vklad, ale jen to té doby, než si z něj pokusil učinitl parametr inteligence.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

A pokud jde o ona sprostá slova. Víš někdy to není snadné v debatě s lidmi tvého kalibru. Ano, člověk by v definici tvé inteligence mohl chodit kolem horké kaše, či v tajnosnubných dvojsmyslech tě posílat kam patříš. Ovšem....nevím, možná vás pan farář krom zkazky o pšenici a orálního sexu naučil i rčení o "Házení perel sviním." Jsou totiž i lidé, kteří  by i na jmenovce na dveřích měli mít místo jméná "Čurák"......Aby zvonící měli přesnější představu. A tím případem jsi ty.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE: Ty vole tak to jo já si hned myslel,že je to verbalova stránka :-) tomu říkám kurva rozbor!

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

inak co to mate vsetci s tym, ze inteligentny clovek nepouziva vulgarizmy ? Co je na tom zle ? Aj vulgarizmy patria medzi slova a slovnu zasobu... tak preco ich diskriminovat ? Ohladom tohto si dovolim citovat jedneho uzivatela csfd :

 Tak jsem dneska prohnal kundu gůglem! No, nepřekvapivých 15 100 000 výsledků za 0,14 sekund, podruhé dokonce za 0,09! Je li tedy kund plný internet, nejrozšířenější prostředek masové komunikace, zamysleme si nyní krátce nad tím, proč dostávám neustále od šosáckých gayů a prudérních pipek plačtivé vzkazy, jak jsem strašně vulgární.

    Především si myslím, že vulgarismy jsou také slova a rozhodně si nezaslouží diskriminovat. Vždyť mnohdy dokáží naprosto precizně a trefně vyjádřit momentální názor na cokoliv, perfektně popsat probíhající děje, pocity a stavy, aniž by se bigotní zmrd musel zdržovat přemýšlením nad společensky vhodným opisem, za který by jej Guth-Jarkovský análně nezprznil svými srolovanými pravidly.

    Ano, hluboce věřící, padesátiletý profesor teologie, od malička týraný katechistickou výchovou, ukopnuvší si palec o masivní, dubový stůl ve své kanceláři, když bloumající po místnosti intenzivně polemizuje s Bohem, pronese bezesporu něco jako ulevující "Sakryš, kletě, au!". Na druhé straně takový horník po dvanáctce, jehož otec je notorik a matka kouří čuráky v nádražce, ukopnuvší si palec o vigzlajvantový stůl v zaplivané šestce  bez obsluhy, když se potácející se od baru snaží dopravit desáté pivo ke svému místu, aniž by příliš vybryndal, použije daleko sofistikovanější terminologii a zařve něco jako "Kurva, do piče, já se na to vyjebu!". 

    Předchozí odstavec slouží jako etalon extrémistických protipólů, z nichž si však nejeden upjatý mentál může lehce vyvodit zcestnou teorii, že kdo nemluví sprostě, je vážený, inteligentní a dobrý člověk a kdo ano, je totální, zlá, vymaštěná lopata a spodina společnosti. Tak takhle ne, kurva!! 

    Osobně znám lidi, jejichž počet bych nespočítal snad ani kdybych použil prsty všech končetin a veškeré tělesné výčnělky, kterým v životě neprolezlo přes pysky snad ani to hovno, ale daleko vhodnější výkal či exkrement, a které bych bez mrknutí oka označil za amorální, bezskrupulózní kurvy. Naštěstí je přírodní rovnováha zachována a znám i podobný počet "pičujících hovad", které by v životě nikoho nepodrazily, nezaprodaly vlastní matku a až na ten slovník jsou to slušní a milí lidé!

    Asi se snad shodneme, že užívání vulgarismů je otázkou inteligence jen částečně! Vezměte si například neskromně takového mě! Při posledním měření certifikovaným Institutem pro testování fritéz při Jedličkově ústavu jsem narval kolečko do trojúhelníkového otvoru v rekordním čase, čímž jsem dosáhl neuvěřitelného skóre 75 a mé anál-lytické myšlení bylo klasifikováno jako "Geniální německý ovčák"!!! S terminologií se neseru a nikdy jsem se nesral, nicméně nikdy by mě třeba nenapadlo přijít do banky a formálně požádat úřednici oháklou a učesanou přesně dle striktních bankovních pravidel: "Pičo, otevři mi, kurva, účet!!".

    Prudérní katechističtí hnědopichové jsou dle mého názoru pouze obětmi společenských konvencí a prostředí, ve kterém vyrůstají, což nás přivádí k otázce vhodnosti.



manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

No tak jsme si z minulých debat jasně ujasnily, že pokud jde o intelekt, máme nad Váma (ale kurevsky) navrch. Řeknu ti to jasně, jelikož jakoukoliv zaobalenost nejsi schopen rozbalit ke svému jádru. A jádro obsahuje několik aspektů tvého projevu, ze kterých tvůj deficit inteligence vůči nám vyplývá:

1)Ze tvých vět(Jejich jednoduchosti.....Pohádku s moudrem o pšenici si pravděpodobně nevymyslel)

2)Z neschopnosti reagovat na naše argumenty.(Nejen vtipně...touto privilegií absolutně nedisponuješ, ale ty to nezvládáš ani věcně. A víš proč? Protože nemáš pravdu a na překrucování zase nemáš dost toho intelektu. Takže jsme zase tam, kde jsme byli.)

3)Z naivity. Z dogmatického stádní jednání ala "Ala co se líbí většině je zpečetěné jako klenot."

4)Ze zoufalosti, se kterou sis našel za spojence nejsměšnějšího(A nejvysmívanějšího nutno podotknout) účastníka diskuzí. Ale to se ti vymstí. Jednou ráno se totiž vzbudíš a žádostiv jeho pohlazení(či pravidelné dávky raního ejakulátu) najdeš vedle sebe jen prázdnou polovinu postele. Zmizí z tvého života jak pára nad hrncem a pokud ho jednou náhodou potkáš a budeš se s pláčem dožadovat vysvětlení, dozvíš se od něj, že tě vidí poprvé v životě.

4) Jseš vypatlanej kus kokota bez invence a vtipu a nejseš schopen si to uvědomit už ze svého principu, protože míra tvé trapnosti je rozsáhlejší, než tvého chápání.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Mimochodem Mike tě všema těma hláškama o hnoji, strášáci a kvalitě úrody totálně zrušil....a nepotřeboval k tomu tisíc let starou zkazku od vašeho farára o pšenici a plevelu.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: neviem no... ja na hovoriacich hadov neverim takze ziadny novy ani stary zakon citat nebudem... niesom si len isty ci si spravne pochopil ten citat co si tu napisal... pre mna z toho vyplyva to ze tato diskusia je to pole psenice... a plevel je to co ju kazi (cize nejaky ucastnik diskusie)... kedze povodna diskusia bola o filme Get Carter bolo vsetko v poriadku. Lenze ako sa mozes spetne pozriet... prisiel si na tuto diskusiu a zacal si tento film potierat medzi fanusikmi.... to je ako keby som ja prisiel do kostola a povedal oveckam v nom ze v to co veria je sprostost. Je potom jasne ze musis cakat nejaku odvetu zo strany fanusikov filmu (nehovoriac o tom ze tvoje argumentacne schopnosti ohladom tvojho nazoru, ze film je proste slaby a basta fidli su na urovni mäkkysa) Takze ten plevel podla tohto si ty. Co je psychos k tomu sa ani nebudem vyjadrovat, pretoze ten svojim vstupom zaznamenal este aj pokles od toho hnoja. Moze byt ?

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: a ja sa znova pytam ty s psychosom ste psenica ? alebo co ste vy dvaja ? strasiaci v poli alebo co ?

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

cinemag: aha :D vy dvaja ste ako psenica hej ?... hmmm... ak ste vy dvaja ta psenica tak uroda je na takej slabej urovni, ze sa ani neoplati pestovat... :))) skor by som vas prirovnal ku hnoju... ak psenica je tato diskusia k filmu, my sme ten plevel tak vy budete tie hovna co nam pomahaju rast... bez vas by nebolo ani psenice ani plevelu. moze byt ?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ty vole tomu říkám filozofie :-) Bacha začínaj se tu vytvářet koalice. Pakt s psychotikem=smlouva s čertem!

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Jelikož Mikovi nemám důvod nevěřit(Nemaže předmět doličný) A živě si vzpomínám, jak si z nás dělal teplouše...tak co říct k tomu, jak to teď popíráš? Asi nic, jelikož i to smažeš. Ale pamatuj si, že dokud budeš chodit na tyto i námi navštěvovné diskuze a budeš se chovat jako pošetilá a přiteplená kombinace nevtipného šprýmaře + samozvaného psychologa bez znalostí psychologie + provokatéra, který následně stahuje ocas s pokryteckým alibi o etickém vedení diskuze, které sám porušuje......   tak potom očekávej reakci.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

psycholog83: Hele kámo je mi do toho celkem hovno. Kaskadér a manonfire nejsou moji kámoši,ale fakt je,že všude kam vlezeš se projevuješ jako totální retard,když tě pak někdo setře napíšeš ještě větší kravinu a ve finále účelově vymažeš všechny příspěvky kterýma si to rozpoutal. Co kdyby jsi přestal svou ubohou existencí zatěžovat tuto databázi a táhnul do hajzlu,všichni normální uživatelé ti za to budou vděční. Díky moc.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

psycholog83: moj nazor je pre mna pravda... tak to je a tak je to pre kazdeho znas.... ked ty napadnes moj nazor budes svoju pravdu branit... ako s tymito demokratickymi principmi sa moc nevytahuj tu. Demokracia je to ze tu mozes napisat a slobodne sa vyjadrit k comu chces... ale moje demokraticke pravo je poslat ta s tym do riti... to je demokracia tak nemachruj ;)))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

psycholog83: vies ... ked si zmazal vsetky svoje prispevky... je to slovo proti slovu :))) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

psycholog83: posledna vec a uz s tebou nechcem mat nic spolocne... paci sa mi ako si tu erudovane vystupil ako tazky inteligent a paci sa mi ze si ucelovo zmazal len tie prispevky ktore sa ti hodili :) ostatne si nechal tak... to ako si mojho otca nazyval chujom a nadaval nam tu do buzerantov to je v pohode, ze ? Tak len aby si vedel chlapce zlaty prave si klesol do najvacsich sraciek akych si mohol :))) maj sa... 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

análog83: :))) zaujatost ? zaujaty by som bol keby som ta prvy raz videl v diskusii a zacal by som na teba utocit. Ale ja ta nevidim prvi raz v diskusii ako sam vies a ako som uz spominal tvoje prispevky svojou stupiditou urazaju aj moj monitor. Kde sa zjavis tam chces upuitat pozornost... ved sa len pozri ako si sa vlozil do tejto diskusie... ja sa stavim, ze aj keby si mal rad film Get Carter tak uz len z principu pojdes proti mne a manonfireovi pretoze si bol v inych diskusiach mnou alebo nim uplne zniceny (ci uz argumentami alebo aj insultaciami ked to zaslo az tam) a ostal si tam za curaciu hlavu... potom aby si zachranil co sa da, v domneni, ze to vsetci necitali, si pomazal svoje trapne prispevky... tym si akurat dokazal, ze nemas gule na to aby si sa mohol nazyvat chlapom. Preto tie moje rozne mena pre teba. A posledna vec... tak ako povedal JCVD v Ex2 Respect is everything ... ty ho nemas... tak preco by som ho mal mat ja voci tebe ? Uvediem ti priklad Wacoslava z diskusie k Ex2, s ktorym som mal podobny vztah ako s tebou, ale postupom casu ukazal respekt, tak som mu ho vratil. Teraz aj ked niesme najlepsi kamarati, viem snim diskutovat normalnym sposobom a mozem ho oznacit za chlapa, ktory si stoji za slovom. Ty chlap nie si a pre mna nim ani nikdy nebudes a preto ta ja nikdy respektovat nebudem. 

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

chlapci dvaja na jedneho a aj tak ste nepredviedli absolutne nic vystizne alebo trefne, len nutene a trapne... poslednym prispevkom vas zrusil ako ziadost na byt. Ajajaj... mate sa este co ucit chalaniska... a pyčolog83 prave sa mozes naucit jednu vec. Je rozdiel ked sa dvaja chlapi respektuju a zdielaju podobny vkus a nazor v mnohych veciach a preto nemaju problem navzajom sa podporit (ja a manonfire) a potom ta druha skupina... lizat niekomu z riti suche gastany, lebo na malu chvilu ziskal pocit spojenectva a ma zrazu infantilnu a naivnu vidinu porazit v diskusii cloveka, na ktoreho inak nema (ty a cinemag).

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama