Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Stevenove ruky-nohy lietajú po ksichtoch-chrbtoch celých bánd ako obvykle, ale ono je to okrem toho vlastne veľmi príjemná záležitosť, ktorú som docenil až neskôr, takmer ekologická dráma, na čo ja vždy zaberám, so skutočnými ľuďmi a strašne správnym, prirodzeným hrdinom, v podobe vtedy ešte mimoriadne fešného a ohromne charizmatického SS - a hlavne v porovnaní s neskoršou jeho tvorbou - bezduchým, idiotským a lacným pseudoakčným bordelom. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Na rovinu říkám, že tohle pořád řadím do top Segalovek a rád si story agenta Taggarta pouštím dodneška. Mě je hrozně sympatická ta maloměstská dobročinnost a vlastně celkově i ten horskej venkov! K té krásné přírodě i trocha toho vybrnkávání stylu country a jsem zase zpět v devadesátkách... Působí to samozřejmě vše strašně americky a kýčovitě, nemluvě o dobráctví Stevena a jeho kutilské pomoci na všechny strany. Nicméně jak říkám, mám ten flák rád a rozhodně ho řadím do jednoho z toho posledního nej, co Seagal natočil... 75% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Druhý shlédnutí nakonec nebylo tak špatný jako to první. Možná to je tim, že teď v posledních filmech se ani nevejde do záběru a tady je ještě celkem ve formě a dokáže i někoho seřezat i bez rychlýho střihu, ale prostě mi to už nepřišlo odpadový. Samozřejmě film sám o sobě je děsná blbost a Seagal mu nezůstává nic dlužnej a to jeho správňáctví už musí srát snad každýho, ale ještě se to celkem dá, na to co třeba předváděl v Patriotovi. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

To co Aljaška v plamenoch nacala, to Tajny Agent Jack T. dokonal. Kvalitativny a aj komercny ustup Seagala zo slavy. Znova sa tu pokusa o ekologicke posolstvo, takze film obsahuje kopu nudnych kecov a minimum akcie. A co je najhorsie, ze ked uz konecne dôjde na akciu, tak tiez za vela nestoji. Bitky su podobne bleskovo zostrihane ako je zvykom v jeho sucasnych filmoch. Takze nie su prilis prehladne. Co je skoda, lebo v tej dobe mal Seagal stale este dobru kondicku a taketo vychytavky nepotreboval. Okrem par hromadnych bitiek tu je uz len jedna väcsia prestrelka a jedna nahanacka. K tomu sa to cele odohrava v nejakom zapadakove. Hm, z produkcneho hladiska to vyzera rovnako lacno ako jeho sucasna tvorba. Oproti ostatnym Seagalovkam táto vynika vyraznou romantickou liniou na ktoru si Seagal potrpel malokedy. Ale ako klad by som to neoznacil. Je to rovnako nudne ako jeho ekokecy. Takze co pochvalit? Seagal vyzera stale dobre, strieda jednu cool bundu za druhou. Proste stale bol este charizmaticky a vzbudzoval respekt. Ale nudny scenar a mizerna rezia zlomila tomuto filmu väz a pravom prepadol. Na mna to pôsobi ako taka ekologicka dvojepizoda serialu Walker, Texas Ranger. Co pre mna rozhodne nie je pochvala. Kvalitativne to je presne medzi akotak priemernou Aljaškou a otrasnym Patriotom. 2/10. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Agenti dementi... Tak si jen tak dumám, komu jsou určeny tyhle Seagalovštiny. Jestli těm svalnatým blbečkům, co se rádi perou, nebo zamindrákovaným zoufalcům, co dostávají dnes a denně na >přesdršku< ... V tomto případku ještě tak za jednu vymlácenou prdzdičku hvězdičku... A proč že v téhle srajdě vzal roli Kris Kristofferson? Tak to je téma na pátrání pro nějakého tajného kulturního agenta... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Film byl natáčen v Kentucky, ale automobilová honička se točila v Natural Bridge State Resort Parku. Několik záběrů z úvodu filmu bylo pořízeno v Cumberland Falls State Resort Parku. Scény z jeskyní se točily v Great Saltpetre Cave. (ssfan)
  • Marg Helgenberger navštívila pred natáčaním niekoľko baní, aby sa lepšie vedela vžiť do svojej úlohy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama