Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (293)

unagi 

všechny recenze uživatele

Prvý raz som to kukal na nejakom nemeckom programe! Nerozumel som ani slovo, ale stálo mi to za to aby som to dokukal. Bol som očarený, možno aj preto, lebo som mal nejakých 14 rokov. Teraz mi to príde ako normálny film...ale aj tak mu dávam 4*....chytačky sú perfektne spravené a tá myška si to zaslúži :D ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa aj po rokoch neskutočná zábava. Film má skvelé tempo a funkčnú chémiu medzi Nathanom Laneom a Lee Evansom. Veľká pocta starým groteskám a animovaným filmom typu Tom a Jerry par excellance. Najviac na filme oceňujem živú myšku, ktorá dominuje oproti tej digitálnej. Dnes by sa takýto film robil inak. A práve preto, že je robený poctivo sa stáva akýmsi žánrovým klenotom. Výborný Silvestriho motív, precízna Verbinského réžia - už tu ukazoval zmysel pre detail a zábavu, a v neposlednej rade skvelý štek Christophera Walkena. Pre mňa funkčný, zábavný a milý filmík, ktorý ani po rokoch nestratil nič zo svojej pútavosti. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dvaja bratia, Ernie a Lars, zdedia po otcovi krachujúcu továreň na špagát, ale tiež aj nesmierne cennú vilu od známeho architekta. Tú je však potreba zrekonštruovať a hlavne deratizovať. Lenže myš, ktorá tam je dlhoročnou nájomníčkou nechce v žiadnom prípade dobrovoľne opustiť svoj domov. Bratom Smuntzovcom narobí poriadne problémy. "Hon na myš" je jednoduchá komédia, ktorú si môžete pozrieť spoločne so svojim potomkom v predškolskom veku a mali by ste sa obaja dobre pobaviť. *** ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela, jak Hon na myš ohodnotit ... Jako dítě jsem byla z filmu totálně unešená a mohla jsem se na něj dívat pořád dokola. S postupem času ale "opadly" ty dětské oči a zůstaly jen ty dospělácké ... I když je film vlastně v podstatě "hovadina", nakonec jsem se přece jen rozhodla dát to nejvyšší hodnocení, protože i teď se při některých scénách směju přesně tak, jako jsem se smála, když jsem byla dítě ... A jako dítě bych pěti hvězdičkami určitě hodnotila ... ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie co vskutku pobaví. U mě je každým rokem na vánoce takovým zvykem že si jen osamotě lehnu do postele, zapnu TV a koukám na tento film. Je to jen taková přehnaná třešnička na vánočním stole. Nad banalitou filmu nesmíte přemýšlet, jen se pohodlně usadit a relaxovat, teprve v tom okamžiku se to stává požitkem.Co ale film jako takový? No žádná sláva, pokud budeme tedy rozebírat dějovou linii filmu. Herecké výkony celkem ujdou a děti se skvěle pobaví. Takže jak říkám jednou do roka ten film prostě ,,bodne." 5/10 ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Tento film spolu se snímkem Peacemaker stály při samém začátku studia DreamWorks Pictures. (fannah)
  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)
  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno