Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Hon na myš je založen na archetypiálním komediálním modelu, v němž se silnější pokouší dopadnout slabšího, a přitom dostává jednu ránu za druhou. Hrdiny bláznivé komedie debutujícího režiséra Gora Verbinského jsou bratři Ernie a Lars Smuntzové, kteří po otci zdědí kromě zastaralé továrny na provázky i zchátralý dům, z něhož se vyklube architektonický unikát. Aby bratři získali z prodeje co nejvíce peněz, musejí z nemovitosti vystrnadit myš. Vychytralý hlodavec se ovšem nehodlá vzdát svého domova. Vypořádá se s bratry, s krvelačnou kočkou i s profesionálním hubitelem, a houževnatě bojuje, až dokud útočníci vzácnou nemovitost zcela nezničí... (Cinemax)

(více)

Recenze (292)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Velice slušná a zábavná podívaná na styl Sám doma (o problémech v domě), akorát tam vyhrává malý kluk nad dospělými zlodějíčky, zato tady myš nad dvěma též dospělými. Humor nám sedl, hudba dokonale zapadla do této naháněčky, jedinou chybou, ale velkou, je že postupně to začíná přetékat v naivní bláznovinu a všichni kvůli malé hodně přesílené myšce moc velké cavyky… Ale jako nenucená rodinná zábava to zaručeně funguje. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z filmov, ktoré si pamätám z detstva, keď sme si to požičali na VHS. Nasmial som sa dosť. Americká rodinná komédia o jednej malej chytrej myške a dvoch trúbkach, čo sa ju snažia vypudiť z práve zdedeného domu. Film je tak trochu v štýle Toma a Jerryho akurát tu kocúra nahradili dvaja nešikovní bratia. Bohužiaľ však film v neskorších fázach mierne stráca tempo. Naozaj nenáročná a celkom zábavná porcia na také sobotné popoludnie. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $61,917,389Tržby Celosvetovo $122,417,389║ Režisér neskorších veľkých hitov Gore Verbinski a jeho slušný debut v ačkovej lige, pre rozbiehajúce sa štúdio DreamWorks to bol slušný Vianočný hit. V hlavných úlohách sa tu objavila dosť neznáma dvojica packalov ako Nathan Lane a Lee Evans a ide im to nadmieru dobre, príbehu dodávajú správnu zamotanosť okorenenú miestamy až čiernym humorom, na čo nás upozorní hneď začiatok filmu. V tomto filme sa najväčšoi devízou stala myš a jej šikovné "zábavné" vrtochy. /videl v kine: 65%/ ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Prvý krát som to videl v autobuse cestou na exkurziu na ZŠ, celkom mi to utkvelo v pamäti.Na druhý krát - včera mi už niektoré veci pripadali nezábavné s dávkou trápnosti, no aspoň, že nie fekálnosti...celkom sa ale zasmiať na to dá.. možno keby som to videl včera prvý krát, dal by som tomu 3* , ale nakoľko mi po rokoch ostal tento film v pamäti, z hľadiska objektívnosti dávam tomu za 4* ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Další z typicky amerických "rodinných" filmů, kde hlavní postavy přeorají barák, aby našli malého bastarda, který jim škodí (něco podobného, jako Culkin v Sám doma). Snímky toho typu zrovna nemusím. Děti se u toho určitě hrozně baví a smějou se každé hlášce, ale ostatním to přijde jen jako další nemožná americká dětská komedie. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (7)

  • Když se Ernie Smuntz (Nathan Lane) během proslovu snaží trefit myš kladívkem, tak při tom skončí na zemi a shodí mikrofon z pultu. V dalším záběru je ale mikrofon zpátky na pultu. (Duoscop)
  • Ve scéně před dražbou domu pozdraví Ernie Smuntz (Nathan Lane) arabského šejka slovy "Hakuna matata". Nathan Lane daboval v originálním znění postavu Timona ve filmu Lví král (1994), ve kterém tato fráze proslula. Pod stejným názvem pak nazpíval i píseň. (ing.Frosty)
  • V některých scénách, kde je kamera zaměřena na myš ve zdi se musela použít krysa jako "body doubler". (HappySmile)

Reklama

Reklama