Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** vločky Klasiciše amerikaniše romantiše familierniše pohádka. Nic víc, nic míň. [X] Minus 1* vločka Zápletky mohly být vtipnější. Slušně našlápnuto, dlouhej rozjezd, výpomoc sousedů za pouhých 10 minut....... [X] Minus 1* vločka Za tohle nemůže přímo film, ale skutečnost, že jsme to viděli dabované a to my tak nemáme rádi. A ke všemu to ani nedaboval Kutil Tim. [X] Santa, Santa, Santa... ježíškůůůů ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No jelikož je to podle knižní předlohy, tak musim srovnávat. Myslela jsem, že film bude zábavnější, když kniha je tak skvěle napsaná, ale mohlo to být líp natočené. Každopádně jako příběh je velmi nápaditý. Některé okamžiky byly vtipné, ale jako celek je to průměrná komedie. Naopak mi konec přišel opravdu dojemný. ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie se na mém žebříčku umístila na 4. místě. Tim Allen a Jamie Lee Curtis v bláznivé komedii. Kdyby byl Freddy Krueger sněhulák, tak by to byl Frosty, protože na scéna ve sklepě neměla chybu.. zprávným způsobem otravní sousedé, které vedl Dan Aykroyd. Jinak o tomto filmu nejde nic moc říct, aniž bych spoiloval. Snad můžu říct jen to, že to stojí alespoň za jedno podívání. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasická americká vánoční komedie. To jsou Vánoce naruby, můj 4. film letošní sezóny. Co ho ale vyzdvihuje nad ostatní klasické americké vánoční komedie je scénář Chrise Columbuse. On to prostě umí. On prostě umí rozesmát celou rodinu v jednom momentu a rozplakat v druhém. Jamie Lee Curtisová "parodující" svoje akční filmy ve scéně, kde se schovává uvnitř baráku před davem, který křičí "Dejte nám Frostyho!" a volá svému manželovi o pomoc je naprosto geniální. Na konci se vám bude chtít plakat z radosti postaršího páru. Problém je v tom, že ten film o ničem není. Pár chce oslavit rok bez vánoc, na poslední chvíly jim řekne dcera, že se na vánoce vrátí a celé město jim na poslední chvíly pomůže. The End. Nevim, nevim. Ale jako jo. Jde to. Rozhodně to není trapný (až na scénu Tima Allena s botoxem v čele) a je to takové milé, vánoční. Přesně to, co na vánoce chcete ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vánoční rodinná komedie s vynikajícími herci (hlavně fantastická Jamie Lee Curtis), kterou ale bohužel kazí trapné gagy. Vtipných scének je ve filmu víc než jsem čekal, ale stejně tak je to bohužel s vtípky, kdy se někdo hloupě pitvoří a často je to Tim Allen, kterého mám jinak rád, ale tady to prostě často přeháněl. Na Vánoční večer to ale šlo, stejně jsem nedokázal přepnout, když jsme byl tak přežranej. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)

Reklama

Reklama