Reklama

Reklama

Profesionální hráč amerického fotbalu Paul Crewe prodal důležitý zápas a byl vyloučen z ligy. Pak se pohádal s bohatou přítelkyní Lenou a opilý vyrazil s jejím autem na projížďku. Během své spanilé jízdy zcela zdemoloval její auto, ale také řadu policejních vozů. Je zatčen a odsouzen ke třem rokům v texaské věznici, o což se postaral její správce Hazen, velký fotbalový fanoušek. Chce po Paulovi, aby mu pomohl zlepšit výsledky týmu, a když vzpurný vězeň neprojeví dostatek nadšení, pod pohrůžkou dalších pěti let vězení ho k tomu donutí. Paul si s výběrem hráčů hlavu nedělá. Pak se objeví Nate, který byl kdysi úspěšný fotbalista, a společně se pustí do sestavování týmu, složeného především z obránců. Paul však cítí, že to stále není to pravé, a tak se vydá k vůdci černých vězňů Mossovi. Ten sice účast na zápasu pro pobavení dozorců odmítne, ale nechá se umluvit na basketbalový zápas jednoho proti jednomu. Pokud Paul zvítězí, přidají se černí vězni k jeho týmu. Situace se vyhrotí, když se stráže pokusí některé hráče zastrašit. V konečném důsledku to však má opačný efekt. Nejenže se k týmu přidají černí vězni, ale celý tým má najednou novou motivaci a bojovou náladu. Poslední kapkou se stane pokus o vraždu Paula. Je jasné, že tentokrát půjde na hřišti o víc než jen o sportovní výsledek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (640)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Errtime - Nelly ,2. Shorty Bounce - Lil Wayne ,3. Bounce Like This - T.I. ,4. Let 'Em Fight - Ali/Gipp ,5. Stomp - Murphy Lee/King Jacob ,6. So Fly - Akon ,7. U Should Know - 21G ,8. Whip Yo Ass - W.C./Nelly ,9. Talkin' That Talk - Chamillionaire/David Banner ,10. Datz on My Mama - Taylor Made/Nelly ,11. Infultrate - Trillville ,12. My Ballz - D12/Eminem ,13. Fly Away - Nelly , ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Remake původního "sportovního" snímku s Burtem Reynoldsem(jenž si i tady zahrál poměrně velkou roli) z roku 1974 se vcelku podařil. Ač nemohu úplně srovnávat s originálem, neboť jsem ho dosud neviděl, musím ocenit podařenou atmosféru a komediální prvky. Jde jednoduše o klasicky odpočinkový film s částečně sportovní tématikou a se všemi klišé, které k ní patří. Zhlédnutím určitě chybu neuděláte. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní zábava!!! Miluju Adama Sandlera a můžu s naprostou jistotou říct, že jsem si při žádné jeho roli nenasmála tak jako právě při Trestné lavici. Film je vtipný už od samého začátku a hlavně - NEPOLEVUJE ani na chvilinku. Komedie plná výborných hlášek a skvělých herců - Sandler, Chris Rock, Reynolds, Goldberg, zpěvák Nelly a další kteří tam hrají opravdu "pozoruhodná" individua. Tohle prostě nemá chybu a můj oblíbenec? Jednoznačně Switovsky :D A oblíbená hláška? "Holky...to bude můj novej" :DDDD Roztleskávačky byly prostě úleťácký :) Tohle mě nikdy neomrzí a to už jsem to viděla nejmíň 10x... ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

The Longest Yard bohužel nijak nevyniká od jiných podobných sportovních komedií. Příběh se odvíjí podle nezměněné nitě, postavy se bojují z těch nejmarnějších pozic až na výslunní a téma neoblomného a nekonečného přátelství a loajality je tu omíláno dokola. I přes tato tradiční klišé je film kupodivu poměrně zábavný: Trestanci si dokážou užít po svém, řežba na hřišti je trochu absurdní, ale efektní a Sandler vzal svou roli poměrně vážně, i když mu quarterbacka moc něvěřím. Co mě opravdu ale ze srdce potěšilo byla hudba od AC/DC. Takže, sečteno, je to takové to domací pobavení ale tak na jedno, dvě shlédnutí. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně vydařená komedie se skvělým nápadem, kdy se nakonec střetne fotbalový tým trestanců proti dozorcům. Film má dost vtipné scény, dobré herce a výborné hlášky. Nejvíc se mi líbil zápas ke konci a na začátku zběsilá honička s policajty. Hlavní hrdina filmu Adam Sandler mě nejvíc ze všech herců zaujal. Co se mi nelíbilo, no těžko říci, možná mi to někdy přišlo lehce natahované, občas mi hudba nesedla, ale to je asi všechno. Film mi sedl na 80% = **** ()

Galerie (61)

Zajímavosti (33)

Související novinky

Paramount chystá remake Trestné lavice

Paramount chystá remake Trestné lavice

08.11.2023

Hezkých předělávek není nikdy dost a fanoušci přímo lační po tom, aby své oblíbené kousky mohli vídat znovu a znovu, jen v úplně jiném provedení. Nebo si to alespoň myslí hlavouni studia Paramount,… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Bankovní loupež á la Lyne

Bankovní loupež á la Lyne

08.08.2006

Kontroverzní Angličan stojící za úspěchy Lolity se po čtyřech letech vrací k režii. Adrian Lyne byl dosazen samotnými představiteli Warner Bros. na místo režiséra filmové adaptace knihy Chucka Hogana… (více)

Reklama

Reklama