Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

kverula 

všechny recenze uživatele

Může se to tvářit jako klasická love-story, ale opak je pravdou. Zakázané ovoce chutná nejlépe, tomuto tématu holduje tato skvělá oddechovka. Sotva dokonalý plán, jak zrušit svatbu, na kterou je pozvaná Julia Roberts jako svědkyně a přemluvit svého nejlepšího kamaráda, aby si vzal ji, jelikož ona je přeci ŽENOU JEHO ŽIVOTA. Jak to může skončit? Pro mě až překvapivě dobře. Výborný Rupert Everett, kdy ho ještě nebylo tolik vidět. I po několika letech je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů, dávám*****. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Juliu Roberts, ale to ještě neznamená, že budu nekriticky tleskat každému snímku, ve kterém se objeví. Tohle je sice komedie, to nelze popřít, jenomže při jejím sledování ve mně postupně narůstala neurčitá nechuť - dost možná i proto, že jsem si k žádné postavě nedokázala vytvořit kladný vztah … 2,5* ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Ještě nikdy se mi nestalo, abych hlavní hrdince tak upřímně přála, aby zůstala na ocet. Nějaké sympatie k ní mohli cítit snad jen milovníci Julie Roberts, protože ta holka byla prostě sebestředná mrcha. Ale film měl i své světlé stránky, takže se drží v průměru romantických komedií. Ponaučení pro ženy plynoucí z tohoto filmu: Pokud chcete mít za nejlepšího přítele chlapa, ujistěte se, že je gay. Pokud bude navíc vypadat jako Rupert Everett, budete mít o zábavu postaráno. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, s několika povedenými scénami. V podstatě je tenhle film založenej na soupeření Julie Roberts s Cameron Diaz, ale neni to moc podařený a vtipných scén z toho vnikne velice pomálu, ale naštěstí to oboum herečkám tady sluší, takže je aspoň na co se dívat, když už schází kvalitní scénář ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)

Reklama

Reklama