Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Faidra pise ze je to volovina na n-tu. No dost pochybujem, film na seba zarobil fajne, Julia Roberts /Pretty Woman/ sice moc hrat nevie a hodi sa hlavne do roamntickych komedii, no ale Cameron Diaz bola vyborna - holka ma proste komedialny talent a ne ze ne. Ludi ako Rupert Everett nemusim, Paul Giamatti na urovni. Vysoke hodnotenie hlavne za spoev v restauracii a nato, ze film je z USA ide o hodne nehollywoodsky koniec : 85 % ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Čekala bych asi vyšší hodnocení..dle mého názoru ve svém žánru hodně povedný snímek...baví mě to a úplně se dokážu vcítit do pocitů Julianne..nějak to chápu a vždycky pro mě Julianne s Michaelem budou ústředním párem, který se mi tam zamlouvá..proto když na to dnes koukám již popáté tak budu stále naivně doufat v jejich happy ending...i když karaoke v podání Cameron Diaz je vážně roztomilé..ale znáte to "You can´t choose who you love..." ()

Reklama

burton 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy se vám zadrhne zip a ne a ne se to pustit a vy pak cukáte tím jezdcem, až se vytrhne a je to ještě horší, protože rozbitý.....? A oprava bude drahá a už to nikdy nebude jako dřív! Takže jo a tím pádem, jestli se na tohle podíváte, bude vám úplně stejně. Bezbřehá bezmoc a nuda, bez ohledu na skvostné herecké obsazení. Báječný zip, ale zadrhnutý. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Julia Roberts si uvědomila, že miluje svého nejlepšího přítele Dermotta Mulroneye v okamžiku, kdy se rozhodl oženit s Cameron Diaz. Nezbývá, než svatbu za každou cenu překazit. To intrikaření hlavní hrdinky mě nebavilo, protože těžko jsem s ní pak mohl sympatizovat, ale sympatie se rozhodně nemohly přelít ani na stranu Cameron Diaz, která zde je za naivní, tupou blbku. Nevím, co tímto filmem chtěli tvůrci sdělit, ale mám pocit, že nesdělili vůbec nic, protože je to předvídatelná nuda s nesympatickými postavami. 40% ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Romantiky je v tomto snímku docela dost, ale vtipu tedy moc nepobral. Zvlášť když se jedná o "komedii" by tam měl humor převažovat ne? Herecké obsazení je až na Cameron Diaz velmi dobré a tvoří základ celého filmu. Julia Roberts je v této roli neobyčejně půvabná a moc jí to sluší. Cameron naopak pod silnou vrstvou make-upu vypadá jak pudřenka a tváří se jak sladká sůl. Ale i díky báječné hudbě se na to koukat dá. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)

Reklama

Reklama