Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Marty89 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, jak já se zase nudil. Už za znělku jsem musel jít s hvězdičkou dolů, něco takového se jen tak nevidí. Ani potom se situace příliš nezlepšila. Nevýrazné herecké výkony (například obsazení Cameron Diaz do role dvacetileté studentky je mi záhadou) a dost špatný scénář udělaly z tohoto filmu, alespoň v mých očích, naprostý propadák. Už od poloviny filmu jsem se znuděně díval na hodiny, kdy už to proboha skončí. Nakonec jsem to teda nějak vydržel, ale obávám se, že označit tento film za komedii je skoro stejně nesmyslné, jako by bylo ho označit například slovem "akční". ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

V podstatě velmi triviální a jednoduché, avšak díky výtečně zvoleným hercům tak trochu sázka na jistotu. Korektní romantika, která se jednoduše nemůže tak úplně nelíbit. Ano, může kolovat spousta názorů o sentimentálnosti, lacinosti a předvídatelnosti tohohle snímku, ale fakt je ten, že se rozhodně nejedná o další z řad rádoby směšných a zábavných komedií. Na to má až příliš dobré herce, až příliš velké množství zábavných a inteligentně vtipných scén, příliš mnoho upřímné a velmi dobře koukatelné romantiky a až příliš mnoho osobního nádechu. Nejde o stěžejní dílo, avšak pobaví parádně. Konec je rovněž vpravdě nečekaný. Některé scény si pamatuji nazpamět. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Faidra pise ze je to volovina na n-tu. No dost pochybujem, film na seba zarobil fajne, Julia Roberts /Pretty Woman/ sice moc hrat nevie a hodi sa hlavne do roamntickych komedii, no ale Cameron Diaz bola vyborna - holka ma proste komedialny talent a ne ze ne. Ludi ako Rupert Everett nemusim, Paul Giamatti na urovni. Vysoke hodnotenie hlavne za spoev v restauracii a nato, ze film je z USA ide o hodne nehollywoodsky koniec : 85 % ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zajímavá romantika, která se narozdíl od naprosté většiny soukmenovců může chlubit námětem, kdy není úplně jasné, jak to dopadne. Tedy abych byl přesnější, MNĚ to nebylo jasný, všem ostatním jo! Jenže hodnocení je subjektivní, takže 4* a hotovo. Osobně bych mezi oběma děvčaty moc neváhal, Cameron byla lepší po všech stránkách! ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)

Reklama

Reklama