Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Potkali se během jednoho letu, a ačkoliv si to ani jeden z nich nechce přiznat, přeskočila mezi nimi ona pověstná jiskřička. I když se v následujících letech potkávají jen zřídka - a to ještě v situacích, kdy ani jeden z nich není na trvalejší vztah připraven, je jasné, že prostě k sobě patří. Že by mezi nimi bylo něco jako láska?... Na tomto filmu jsme byli kdysi dávno se ženou v kině (tenkrát to byla asi ještě jen přítelkyně) a na takové rande je tento film naprosto pravý. A když už nás letos na vánoce omrzely stále dokola omílané pohádky a vánoční filmy, volba byla jasná - Ashton Kutcher a Amanda Peet v této romantické taškařici. I když je už od prvních minut jasné, o čem film je (a bude), stejně té dvojce držíte celý film palce, ať jim to vyjde (a před koncem i ve mně hrklo, jestli náhodou ... ale dost, víc neprozradím). Takže, pokud nehledáte žádné hluboké zamyšlení, ale film, u kterého se můžete k někomu přitulit, tak Něco jako lásku vřele doporučuji... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Uááá, jééé - ježišmarjá, já se lek'." - tak přesně tohle by ze mě vypadlo, kdybych uzřel toho tvora, Amandu Peet, už před letištěm. Navíc kdyby mi tohle vlezlo do kabinky na záchod, věděl bych, že jde o teroristický čin a že démoni pekelní vstoupili na zem. Ashton tedy taky vypadal jak idiot, ale na tu vulgární kreatůru s "pávem" v kuse v nevymáchané hubě tedy neměl. => 1) Nikoliv "Něco jako láska", ale spíše "Něco jako střevní a žaludeční potíže", 2) Pokus o navození atmosféry romantické komedie selhal. A selhal brutálně. 3) Výborná bizarní přehlídka nepovedených mutací a plastických operací obličejů, což měl být zřejmě záměr, jinak nevěřím výběru kreat.. herců. ~~~ Musel jsem kousek filmu přeskočit, nemohl jsem, prostě nemohl. ~~~ Další záběr: na pláži sedí mladé holky a zase v hubě cigáro - hodil by se navazující záběr, kterak k nim přijede princ na bílém koni, sestoupí, ze své torny vytáhne několik kartonů cigaret a všechny jim je narve do chřtánu, čímžto by se z pokusu o romantickou komedii mohla stát obstojná detektivka, vyšetřující nezvyklou lehce morbidní vraždu. Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Přeskakuji v ději. ~~~ Konec. Úžasný film. někdy si ho pro velký úspěch musím pustit znovu. Určitě. ~~~ Ano, hodnocení filmu připisuji skutečně velmi nevhodné náladě pro sledování takovéhoto filmu. Taktéž se hodí upozornit na skutečnost, že film nebyl testován na lidech a při natáčení nebyla zraněna ani jedna mozková buňka. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Do komedie to ma celkem daleko, bouzel :(. Jedinymi svetlymi misty celeho filmu je muzika a Ashtonuv pevecky vyjev skoro na konci filmu...jinak se film placa jak velryba na melcine a nic dobreho pro nej z toho nekouka...skoda, potencial na to mel (a nutno rici, ze tento potencial nezabili herci!! nybrz scenariste) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scénář je jen nepříliš nápaditou variací na Když Harry potkal Sally a pokud film alespoň částečně funguje, je to zásluha režiséra a všech (=obou) herců. Vedlejší postavy jsou tady totiž tak asi dvě, zbytek spadá do kategorie figurek na jedno použití. Některé scény jsou povedené, ale těch titulků „o X roků později“ bylo příliš a film se měl vejít tak do 90 minut. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nezáväzná romantická plytčina, ktorá ukazuje vývin mladíckeho vzťahu-nevzťahu v rôznych, rokmi vzdialených životných úsekoch. Ale robí to s takou ľahkosťou a nepremyslenosťou, že sa potenciál námetu načisto vytráca. Slabučký, rutinne a autorom bez životných skúseností zbuchnutý scenár. Herci sú príjemní. Cieľové publikum: 16-22 a ani noha naviac. Tí starší nech siahnu po Before Sunset. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama