Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Nemůžeš ztrácet body před tím, než začneš hrát …“ ----- Rozjezd je velice osvěžující a extravagantní - škoda, že druhé polovině snímku výška nastavené laťky dělá čím dál větší obtíže … Příběh postupně ztrácí svou originalitu s stává se sice vcelku milou, ale zároveň i tuctovou love story, která nepřináší nic mimořádného, co by nějak zvlášť stálo za pozornost. ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Dobře, dobře, dobře...no a co, že jsme to viděli milionkrát? No a co, že všichni víme, jaký bude finále?! Podstatný je, jakym způsobem to k tomu konci spěje. A v případě A Lot Like Love je ta cesta plná krásy, lehkosti a především přirozenosti. To v mých očích zdvihá tenhle kousek vysoko, hooodně vysoko nad šedej průměr. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Skoro po celou dobu, co jsem na tenhle film koukal, mi letělo hlavou slovo: impotentní. A přesně takový je tenhle film, který se nemůže rozhodnout, co je to vlastně zač. K tomu navíc velmi vlažné herecké výkony, ale když se tak podívám na tu sestavu, nedalo se vlastně ani nic moc čekat. Sečteno podtrženou nuda s malými záblesky něčeho trošku zajímavého. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama