Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, v které chybí humor (nebo není vtipný) a romantika je v něm strojená a nezajímavá. Náhodou se potkají, pak s v průběhu let párkrát krátce setkají, aby si uvědomili, že se milují - tomu snad ani nejde uvěřit. Oba hrdinové mi přišli nesympatičtí, ona vypadá o dost starší, ani jeden nepředvádí ani humor ani dramatický výkon. Značně by pomohlo, kdyby film měl jen 90 minut, ale obávám se, že by to nic nevyřešilo. ()

Redbee 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně hodně příjemné překvapení. Film je opravdu milou romantickou komedií, která potěší. Hlavní postavy Oliver a Emily se zde setkávají, rozcházejí, pomáhají si navzájem řešit rozchody a zklamání toho druhého, až jim najednou dojde, že to čisté kamarádství mezi mužem a ženou je asi přeci jenom blbost. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Trochu mě zamrzela "ta modrá barva" filmu tady. Z tý extrémný hroudy romantickejch filmů, kde bylo všechno předvídatelný a nudný... Tohle pro mě byl moc krásnej výčnělek s kusem pravdy a reality. Ale každý má oblíbený "romantický" film zkrátka jinačí. Že by to tak silně záleželo na tom, jaký sám kdo je a jaké má představy o lásce ?? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jemně humorné, příjemně zahrané, atypicky napsané. Určitě nikomu nechybí fekální úlety z posledních let, takže uvítá tuhle standardní vztahovou romanci. Sice propírá klasická klišé, ale tvůrci nám k tomu nabízejí originální prvky, které natolik sedí ústřední (hlavně v jejím případě nesmírně přirozené) dvojici Amanda Peet - Ashton Kutcher. Právě oni dva dodávají celému filmu vnitřní půvab: zažitá pravidla žánru vyznívají díky nim zcela jinak (citovému vývoji v rozmezí sedmi let by moc lidí asi jinak neuvěřilo) a u množství situací (samozřejmě výjimky se najdou) zůstává příjemná věrohodnost. Hodnocení navíc pomáhá i vydařený soundtrack (Aqualung, Jet, Groove Armada, Anna Nalick…). ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Pojďme si to říct narovinu - kdyby byli do hlavních rolí obsazení jiní herci, nemělo by to takové charisma. Škoda druhé půlky filmu, která je sladší a hlavně "americky" předvídatelná - za to ubírám hvězdu. Jinak se mě ale film dotknul a ráda se na něj zase někdy znovu podívám. Roadtripová část byla nej. A taky oběd v čínské restauraci. Jo a samozřejmě Bon Jovi. Hm, musím o tomhle filmu minimálně týden říkat každému, s kým přijdu do styku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama