Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Och, tak tohle jsem nečekala. Myslela jsem si, že to bude jedna z dalších romantických komedií s blbým ovšem pohledným Kutcherem, ale ono se z toho vyklubal docela hodně zajímavý film. Amanda a Ashton mi k sobě krásně jako pár sedli, oba předvedli slušné herecké výkony. Co mě na tomto filmu ale mile potěšilo bylo to vcelku netradiční časové posouvání. Film začíná nejprve před 7 lety a pak se postupně dostáváme k současnosti. Líbilo se mi, jak oba byli pokaždé jiní, víc rozumnější, prozkoušeni životem, ale přesto mezi nimi stále zůstávala ta jiskra. No myslím si, že na romantiku vysílanou v 8 večer je to hodně dobré:) ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

A Lot Like Love chyba trocha stavy, ale inac je to prijemna, INA ako je v US bezne, romanticka komedia, ktora viac potesi milovnikov 4 svadieb a pohrebu ako 50 prvych rande. takyJack And Jill vo filmovej podobe. Zmurkajuco skuliaca Amanda Peet je stale rovnako prijemna a vsimli ste si, ako sa Ashton Kutcher, Kelso Z tych rokov 70tych, stale viac a viac podoba na Woodyho Harrelsona? ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie má předem daný děj, tudíž musí, pokud chce zaujmout, sázet na jeho ozvláštnění, aby se odlišila od druhých. Musí disponovat zajímavě napsanými charaktery (aspoň ve vedlejších rolích), důvtipným scénářem (originální nebo minimálně neotřelé situace seznamování a sbližování) a vtipnými dialogy. V ideálním případě má romantická komedie všechny tři tyto ingredience, ale snést se dají i takové, které zvolí aspoň něco z toho. Něco jako láska nedokáže nabídnout ani jedno.______ Hlavní pár nemá žádnou společnou chemii - ona je protivná, on je protivně matný a nerozhodný, jejich vztah a setkávání je naprosto rutinní a dialogy jsou k smíchu povrchní.______ Potkávání se po letech je motiv mnohých filmů, ale v Když Harry potkal Sally to bylo svěží a občas to dokonce neklouzalo po povrchu, ve Čtyřech svatbách a jednom pohřbu to bylo občas hravě vtipné a v Příští rok ve stejnou dobu to občas vyznělo překvapivě hluboce. Ve snímku Něco jako... vlastně nemá letité odloučení žádný motiv, hrdinové se povahově vůbec nevyvíjejí, jen si prostě tak nějak uvědomí, že patří k sobě. Nejspíš proto, že jsou oba takové nezajímavé figurky._____ Častý příkaz hlavní hrdinky: Mlč, ať to nezkazíš, platí pro celý tenhle film. Nepouštěj ho, ať si nepokazíš náladu. /5. 2. 12./ ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

989. hodnocený film: Amanda Peet je sice velice pohledná herečka, ale její talent je pro mě jaksi zatím skryt. Nejvíce asi zazářila ve filmu Igby, kde ztvárnila holku do postele pro Alistera McCulkina. Určitě by si konečně zasloužila nějakou důstojnější roli, než jen dělat hezkou tvářičku pro film. Ashton Kutcher, jinak oblíbenec mojí milovaný Péti, v tomhle filmu předvedl svůj herecký standart. Na malinu to nebylo a to je i dobře, protože pořád se chystám na jeho největší majstrštyk (Osudový dotek), ale není moc času. Tohle ale jinak byla milá romantiská komedie, která je průměrná ve všech směrech. 3* jsou tedy odpovědí na hodnocení tohoto snímku, který se mi docela líbil a mohu jej tedy dále doporučit jako fajn zpestření víkendového večera. 3* ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nezáväzná romantická plytčina, ktorá ukazuje vývin mladíckeho vzťahu-nevzťahu v rôznych, rokmi vzdialených životných úsekoch. Ale robí to s takou ľahkosťou a nepremyslenosťou, že sa potenciál námetu načisto vytráca. Slabučký, rutinne a autorom bez životných skúseností zbuchnutý scenár. Herci sú príjemní. Cieľové publikum: 16-22 a ani noha naviac. Tí starší nech siahnu po Before Sunset. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Kutcher vlastní produkční společnost Katalyst Films, která vytváří pro hudební stanici MTV úspěšný pořad Punk´d. Formou skryté kamery v ní nachytávají celebrity v různých zábavných situacích. (imro)
  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Reklama

Reklama