Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vždycky jsem chtěla bratra, ale u Bloomingdalea je měli vždycky vyprodané.." Replika k popukání, že ?? Přiznám se, že jsem si během sledování tohohle videohnoje marně celou dobu lámal hlavu, který druhý režisér natočil místo sequelprequelvariace svého velmi úspěšného a rozhodně i skvělého filmu, který už sám navíc platil za variaci legendární látky, jeho přímo učebnicovou parodii, aniž by si byl však svého tvůrčího kolapsu vůbec vědom.. No, druhého neznám, nicméně Roger Kumble to dokázal, čímž vlastně svůj nejlepší snímek naprosto shodil, aby pak ještě několikrát znovu potvrdil, jak moc bezradným tvůrcem vlastně je.. Scénář bez jediného dalšího dobrého nápadu, na němž je skutečně vidět, jak rychle ho Kumble vyzvracel, místo talentovaných herců banda nehezkých nýmandů a nesmírná lacinost, co na tu nekonečnou atmosféru trapnosti, která prostupuje celým filmem jako rez, jen znovu hlasitě upozorňuje.. A tak vlastně vůbec nezáleží na skutečnosti, že Velmi odpudivé, teda vlastně nebezpečné, známosti 2 měly původně plnit roli pilotu k připravovanému seriálu plnému naprosto nesympatických loutek, z jehož realizace však nakonec díkybohu sešlo.. Sračka jako sračka, ať už filmová či seriálová !! ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený odvar prvního dílu se může opřít leda o povedenou hudební složku, která ovšem byla - jak jinak - přejata z původního filmu. Zápletka je značně uhozená, a spíše by se hodila jako synopse do seriálu pro nenáročné teenegry. Všechno působí - přesně jak napsal tron - mdlým dojmem, chybí tomu drajv a bohužel i alespoň maličká šptka zábavnosti. Tím největším zklamáním je však absence někoho pěkného. Od béčkového pokračování kladně přijatého snímku jsem čekal něco více sexy. ()

Reklama

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Spíše to na mě působilo jako jeden dvojdíl Dawsonova světa, o co víc, že hlavní představitel byl podobný postavě jménem Pacey z Dawson's creek... Špatný ale je, že ten Dawson byl možná někdy i zajímavější... Tady mi byla děsně nesympatická herečka, která ztvárňovala nevlastní sestru (možná to tak ale mělo bejt?). Hlavní "hrdina" vypadal jako trubka (opravdu by ho nějaká chtěla?). Celý mi to přišlo neuvěřitelný... a vlastně o ničem, když o tom teď přemejšlím. To se nedá ani srovnávat s bohatýma dítkama typu Dylan a Brandon z Beverly Hills :) Tihle byli ještě o pár tříd vejš!:-D Film o puberťácích pro puberťáky? Nevím, nevím, pro mě to byl nedělní film pro nudný večer. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Není to zdaleka tak špatné! Prožitek z tohoto kusu může být snesitelný, pokud nejste lapení racionálně neobhajitelným sentimentem k "jedničce". Za prvé tohle není pokračování, nýbrž remake remakeu zpracování knihy - dál od původního pojetí se už snad nelze dostat :). Za druhé, je třeba vstřebat totálně nemožného "Valmonta", tzn. potlačit očekávání jakékoli souvislosti mezi tímhle polenem a panem V. Hlavním kladem je tu Mrcha, dle mého zajímavější než SMG, i když trochu trapná. Zato Naivka po Selmě Blair opět potvrzuje, že zahrát naivku je věrohodně a ne totálně trapně je téměř nemožné (alespoň v plochých filmech). Jste-li překvapeni, že hodnotím tuhle srágoru stejně vysoko jako "jedničku", tak je to tím, že na rozdíl od zmíněného jsem se nebál používat při sledování myš, takže jsem se vyhnul zdlouhavé nudě. Viděl jsem necelou polovinu. ()

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama