Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vždycky jsem chtěla bratra, ale u Bloomingdalea je měli vždycky vyprodané.." Replika k popukání, že ?? Přiznám se, že jsem si během sledování tohohle videohnoje marně celou dobu lámal hlavu, který druhý režisér natočil místo sequelprequelvariace svého velmi úspěšného a rozhodně i skvělého filmu, který už sám navíc platil za variaci legendární látky, jeho přímo učebnicovou parodii, aniž by si byl však svého tvůrčího kolapsu vůbec vědom.. No, druhého neznám, nicméně Roger Kumble to dokázal, čímž vlastně svůj nejlepší snímek naprosto shodil, aby pak ještě několikrát znovu potvrdil, jak moc bezradným tvůrcem vlastně je.. Scénář bez jediného dalšího dobrého nápadu, na němž je skutečně vidět, jak rychle ho Kumble vyzvracel, místo talentovaných herců banda nehezkých nýmandů a nesmírná lacinost, co na tu nekonečnou atmosféru trapnosti, která prostupuje celým filmem jako rez, jen znovu hlasitě upozorňuje.. A tak vlastně vůbec nezáleží na skutečnosti, že Velmi odpudivé, teda vlastně nebezpečné, známosti 2 měly původně plnit roli pilotu k připravovanému seriálu plnému naprosto nesympatických loutek, z jehož realizace však nakonec díkybohu sešlo.. Sračka jako sračka, ať už filmová či seriálová !! ()

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od tolik opěvované jedničky si dvojka na nic nehraje a je nepokrytě teen filmem pro nadržené teenagery. Robin Dunne, jediné herecké positivum tohoto filmu, dělá co může, ale nedokáže film vytáhnout z bahna podprůměrnosti. Nelogický a v zásadě stupidní závěr pouze podtrhuje rozpačitý dojem z filmu. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dal bych i větší hodnocení, protože se rád zasměju a ani pohled na krapet nezkušenou sexy ženu neuškodí ;-) , bohužel film má až moc velké černobílé vidění světa a některé z charakterů dost přehrávají. Jde hlavě o postavy celkem dost sexy žen, s kterými byste se chtěli milovat měsíc v kuse, a oni se chovaj víc naivněji, než u nás třináctiletý holky na vesnici. To jaksi ne, ten výsledný dojem je tím hodně ovlivněn. Jinak v poho, film se mi líbý i přes ten jeho až přes příliš "šokující" závěr, kterému se zrovna moc věřit taky nedá. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Pokleslá kvalita oproti celkem vkusně udělanému filmu pro mladé v podobě jedničky ... vůbec nevadí, že jde jen o TV film - to není omluva ... pokud už se měla kolem Velmi nebezpečných známostí dělat nějaká série, pak to mělo být poctivě ... nebo je tu ještě jedna možnost: nemělo to vzniknout vůbec!!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama