Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

cityman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se asi nemůže rovnat s jedničkou ani v rozpočtu, ani v kvalitě hereckého obsazení. Nicméně co se příběhu a hlavně závěrečného rozuzlení týče není na tom zas až tak zle. Když vezmeme v potaz, že film byl točen s tím že půjde rovnou na video, tak se jedná o poměrně dobře odvedenou práci na kterou se dá koukat a nenudit se! ()

jcall2bad odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se stane záhadná věc, kdy režisér docela dobrého filmu natočí jeho pokračování a to skončí fiaskem. To, co první díl nabízel tento díl postrádá. Herci jsou vyloženě debilové. Jednička měla sexy zákeřnou protagonistku, dvojka ji nemá. Jednička měla jednoduchý děj a na nic zvláštního si nehrála, dvojka nám dává rádoby šokující odhalení nakonec a hraje si tak na něco víc, než čím kdy bude. Jako komedie to nakonec selhává úplně maximálně, protože humorného na tom taky nebylo nic. Když jsem to viděl poprvé, celkem se mi to zamlouvalo. Býval jsem to ale hlupák. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

Kroupa 

všechny recenze uživatele

Není to zdaleka tak špatné! Prožitek z tohoto kusu může být snesitelný, pokud nejste lapení racionálně neobhajitelným sentimentem k "jedničce". Za prvé tohle není pokračování, nýbrž remake remakeu zpracování knihy - dál od původního pojetí se už snad nelze dostat :). Za druhé, je třeba vstřebat totálně nemožného "Valmonta", tzn. potlačit očekávání jakékoli souvislosti mezi tímhle polenem a panem V. Hlavním kladem je tu Mrcha, dle mého zajímavější než SMG, i když trochu trapná. Zato Naivka po Selmě Blair opět potvrzuje, že zahrát naivku je věrohodně a ne totálně trapně je téměř nemožné (alespoň v plochých filmech). Jste-li překvapeni, že hodnotím tuhle srágoru stejně vysoko jako "jedničku", tak je to tím, že na rozdíl od zmíněného jsem se nebál používat při sledování myš, takže jsem se vyhnul zdlouhavé nudě. Viděl jsem necelou polovinu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama