Reklama

Reklama

Carrie 2: Zuřivost

  • Česko Carrie 2 (více)
Trailer

Vítejte na Vysoké škole Bates. Dnes se naučíme pravidlo číslo jedna: buďte vždy zadobře s Rachel Longovou. protože tahle dívka disponuje neovladatelnou smrtící silou! Rachel je další nezvladatelnou studentkou vysoké, která se zde chce za každou cenu udržet. Bohužel je přistižena při skandálním kanadském žertíku zinscenovaném skupinou sexem posedlých teenagerů, který skončí tragicky. Jeden z aktérů, který je policií povolán k výslechu, obviní Rachel z toho, že sama tento šílený žert vymyslela, aby ji veřejně ponížil. Avšak zahrávat si s Rachel je horší, než zahrávat si s ohněm. Je totiž pěkně rozzuřená a disponuje silou, která dokáže obrátit veselou party v šílený teror. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevyčítal bych tomuhle dílku jeho přiživování se na "kultu" Carrie White, kdyby to přiživování se bylo zdařilé. Ale tahle jalová teenagerská vyvražďovačka mě příliš nezaujala. A nová "Carrie" (Rachel) se mi vůbec nelíbila, v její roli bych rád viděl typově úplně jinou herečku. Osazenstvo Racheliny střední školy bylo standardně deprimující - totálně vymaštění chlapci hrají football a totálně vymaštěná děvčata jim k tomu fandí. Ztrapněnou Rachel na večírku jsem vůbec nelitoval. Chtěla být jako ostatní? Tedy dobře jí tak. Scénáristická konstrukce příbuznosti Rachel a Carrie byla "malinko" křečovitá. Mena Suvari jako citově zranitelná outsiderka? No to tedy nevím... Asi jí mám příliš zafixovanou z její role v American Beauty, ale spíš si jí umím představit jako velitelku roztleskávaček. Líbila se mi Amy Irving. Nejzajímavější moment filmu pak byl samozřejmě vyvražďovací závěr. Sice jsem tedy nepochopil, co měl znamenat ten "stigmatický" ostnatý drát objevivší se na Rachelině těle, ale rozbité brýle v očičkách a koule na harpuně docela ušly. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...predstav si tobogán - hore je pôvodná 3 volty verzia a v bazéne sa topí jej kamufláž odvodenina, pre teens, ktorá vie akurát, že King znamená v preklade - kráľ ( a že Johny 3V, je Travolta ).Záverečný masaker z Hell 3ky napol hodnotenie , ktorým negujem okolitú skepsu. Carrie ma proste neurazila - lebo to nebol remake, no druhoplánované vstrebanie vitamínov z originálu. Apropo - Katt nie je Brian ! ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé. Vlastně se jedná jen o televizní remake původní Carrie a jako takový trpí mnoha neduhy, ale vzhledem k poměrně dlouhé stopáži děj docela ubíhá a neznámá Emily Bergl celý film celkem v pohodě utáhne. Závěrečná vyvražďovací scéna byla v celku uspokojivá a uspokojivý byl i celkový dojem. 55% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že byl nějakej horor? mě to teda jako horor moc nepřipadalo, celej film se nic neděj a pak sice přijdou slušný jatka, který mě docela zaujaly(bylo tam hodně zdařilejch nápadů na zabíjení), ale jinak nic, tomuhle bych teda horor neřikal, spíš taková vyvražďovačka s dost stupidním koncem. Nevim proč její schopnosti nebyly víc ukázaný v celým filmu tady jsou jenom občasný náznaky co umí, ale pořádně to rozjede až na tom konci, jinak je to pěkná nuda. Od Stephen Kinga bych čekal daleko lepší a nápaditější horor než je tohle ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Takže aby bolo jasné (spoilery), Carrie mala sestričku – vlastne nemala, tá sa totiž narodila o pekných pár rokov potom, čo tá diabolská, nešťastná, nenávidená stvora zhorela v pekle (alebo, podľa TV verzie ubzikla kamsi na Floridu). Každopádne otec Ralph bol pekný prútnik a navyše s podivuhodne kontroverzným vkusom – po šialenej bigotnej katolíčke to skúsil s labilnou devou s nábehom na schizofréniu. A tak tu je sestra, ktorá po otcovi zdedila tútiež telekinetickú schopnosť. A prekvapivo, sestre sa udeje o 20 rokov temer to isté, proste vypatlaná americká mládež sa evidentne generáciami nijak nemení a stále je rovnako bezcharakterná, zákerná a pomstychtivá. Čo skorej zaujme, je relativizácia fyzickej krásy, alebo úbytok súdnosti, pretože Rachel a jej kamarátka vyzerajú ďaleko lepšie než údajné triedne hviezdy, nie síce vyslovene nepekné, ale napospol nevýrazné dievčiny (dokonca obrýlené, čo bolo aj v ďaleko tolerantnejšom prostredí vždy najlákavejším terčom výsmechu). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Sissy Spacek dostala nabídku zahrát si cameo, ale odmítla. Záběry do minulosti s touto herečkou jsou původní záběry z filmu Carrie (1976). (Terva)
  • Film měl původní název The Curse. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve městě Charlotte v americkém státě Jižní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama