Reklama

Reklama

Mariňák 3: V obležení

(TV film)
  • USA Jarhead 3: The Siege (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Desátník Albright je ambiciózní mariňák, převelený na americké velvyslanectví v jednom království na Středním Východě. Albright se hned po příchodu na velvyslanectví seznamuje s novými kolegy-vojáky. Poté se seznámí s velvyslancem, s šéfem bezpečnosti Krausem a ředitelkou digitální bezpečnosti, Olivií Winston. Jednoho dne si Albright všimne podezřelého kameramana, což hned nahlásí přímo velvyslanci Cahillovi. Olivia identifikuje muže jako Khaleda al Asirího, který má vazby na ISIS, ale před několika týdny měl být zabit pomocí dronu. Netrvá to dlouho a bránu velvyslanectví prorazí obrněné vozidlo, které exploduje, čímž umožní vstup útočníků na ambasádu. V čele skupiny je skutečně Khaled. Albright s velvyslancem a ostatními civilisty se musí ukrýt. Později je však velitel akce Kraus zabit a Albright, který má zkušenosti z předchozích misí, přebírá velení... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Při krátké délce (85 min bez titulků) jsem nečekal, že to potrvá půl hodiny než se začne něco dít. Navíc pokud se těšíte na Adkinse tak vychladněte. Neřeknu proč, jenom se na to taky pěkně podívejte a pochopíte. Záporák je tu pak jenom proto, že tu nějaký musí být. Přestřelky řemeslně slušně natočené jak je zvykem, ale tenhle faktor to nezachrání. Kaufman tentokrát šlápnul vedle. No co už stane se...35% ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Přijde mi legrační žehrání na to, že dvojka a trojka nemají s původním Mariňákem nic společného. Bude to asi tím, že Mariňák je protiválečný film, zatímco Jarhead 2 je lacinou "afghánskou" verzí Zachraňte vojína Ryana, zatímco trojka vychází z událostí v libyjském Benghází, takže je lacinější verzí Bayových 13 hodin. Oba filmy jsou ale v pohodě koukatelné, pokud od nich nečekáte nic jiného než místy řemeslně slušně zvládnutou akci. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Adkins sa síce oholil, ostrihal a nemal ani bitku, ale napriek tomu to nebolo zlé. Klasická strieľačka, občas možno monotónna, vo výsledku však stráviteľná. Navyše to nevyzeralo ultralacno, čo pri týchto filmoch rozhodne nie je pravidlo. Inak, hlavný záporak mi pripomínal slovenského takmer národného hrdinu Rytmusa, takže jeho smrť na konci ma celkom pobavila :) 45 % ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ten kto čaká regulérny vojnový film na úrovni napr. Čierny jastrab zostrelený alebo Zachráňte vojaka Ryana bude sklamaný. No ten kto už vopred bude čakať len jednoduchý, priamočiary, akčný film z vojenského prostredia, nebude mať s Vojakom 3 problém. Akcie je dosť, natočená je podľa mňa absolútne v pohode a jediné čo pri nej zamrzí, že väčšinu tvoria prestrelky a na osobné súboje alebo iné typy akcií príliš nedôjde. Čo je dvojitá škoda, ak máte pred kamerou Scotta Adkinsa. Vo výsledku Vojaka 3 hodnotím ako neurážajúci priemer na 1-2 pozretia a obstojné vojnové béčko. Nič viac, nič menej. 55-60% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|32%| Opět zdůraznuji, že se nejedná o žádné pokračování. Je to samostatný film či béčko. No, těšil jsem se na to dost, režisér videobéček točí skvělou akci, Adkinse tu máme a ono to dopadlo spíše nudně. Akce – tak ta je celkem dobře natočená, přestřelky jsou fajn, ale je tu problém, který se už párkrát stal. A sice, akce začne po velmi krátké době nudit. Všiml jsem si, že to není jen můj názor, jak tak koukám na komenty ostatních uživatelů. Rozhodně jsou ty přestřelky asi jediným kladem filmu, takovým malým, stejně začnou pak nudit no. O nějakém příběhu tu nemůže být snad ani řeč. Prakticky nic nedokáže zaujmout a k tomu tak odfláklé finále, počkat bylo to vlastně finále? Ani nevím. Adkins tu nemá nějak velkou roli a ani jeden svůj bojový chvat zde nepředvede jak je v posl době většinou zvykem. Začátek se docela vleče. Úplná katastrofa to není, ale na tak relativně krátkou stopáž jsem se dost nudil, což je ironie, když se zde skoro furt něco dělo. Slabý podprůměrný filmík, kterému s milosti dávám slabou 2 hvězdičku. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama