Reklama

Reklama

Bermudský trojúhelník

(TV film)
  • USA Bermuda Triangle (více)

Obsahy(1)

Grace a John s dětmi Annie a Samem si užívají dovolenou na moři. Bezstarostná plavba se však změní v boj o život, když děti i Grace onemocní a mají podivné vidiny. Pak se loď ponoří do husté mlhy a nakonec ztroskotá v děsivé bouři. Všichni se sice zachrání, ovšem na podivném ostrově, který možná ani není v našem světě. V průběhu první noci se seznámí s domorodci, obdařenými záhadnými schopnostmi, a desítkami dalších trosečníků, kteří pocházejí z různých zemí i dob. Postupně si začnou uvědomovat zoufalou situaci, ve které se ocitli. John se však nehodlá vzdát a nechce připustit, že se odtud nikdy nedostanou. Okolnosti komplikuje i Samova cukrovka a potřebné dávky inzulínu. Nebezpečí vrcholí ve chvíli, kdy se k životu probudí obrovská sopka. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

tron 

všechny recenze uživatele

Pekná výprava a pohodová rodinná atmosféra nestačia. Zápletka sa krúti okolo mojej obľúbenej záhady ohľadom Bermundského trojuholníka, ale v praxi to vyzerá úplne inak. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě Bermudský trojúhelník, ale ten film opravdu nestál za čas, strávený jeho sledováním. Většina dějů tam byla neuvěřitelně hloupá, delfíni zařídili všechno, děvče bylo největší přebornicí v potápění, jaké jsem kdy viděla, no vlastně ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdičku. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Vše kolem tohoto legendami opředeného místa mne zajímá. Zkáza Mary Celeste, zmizelá letka torpédových TBM Avengerů, ztracené lodi, letouny, zvláštní jevy i zmatená chování kompasů.... To je Bermudský trojúhelník. Proto mne nabídka NOVA Cinema včera večer celkem zaujala. Zvědavost se zvýšila po zjištění, že tam hraje má oblíbená Naomi. Již však po 10 minutách jsem pochopil svůj omyl a zbytek filmu masochisticky dokoukal jen z důvodu, že bych se mohl alespoň dobře pobavit tím jak je to debilní. Leč i to byl omyl. Bylo to tak debilní, že to ani nebavilo. V kostce, rodina se dvěma dětmi ztroskotá se svojí lodí. Už to vypadá, že utonou, když je zachrání delfíny. Proberou se na pláži tropického ostrova, kde je přivítá americký pilot, který zde nouzově přistál už v roce 1945... Ten ale po ostrově jezdí v armádním jeepu, tak fakt nevím čím přiletěl.. :-). Na ostrově je komunita lidiček co se zde po různu napříč časem také zachránili a které ostrov drží a nepustí ven. Komunita má vše co potřebuje k životu (asi z vraků). Benzín, motorové čluny, potápěčskou výbavu atd... zatímco rodiče jsou uvězněním na ostrově zdrceni, syn si najde v džungli kámoše Tarzana a dcera se skamarádí s delfíny v moři. O drama také není nouze, syn má cukrovku a dochází mu inzulín. Naštěstí ale na ostrově žije pod doutnající sopkou i podivný kmen domorodců uctívající delfíny, který pomůže... Na ostrově jsou všude sloupy s korintskými hlavicemi asi pozůstatek dávné civilizace....snad bájné Atlantidy... Prostě příšerné. Strašné! Naomi se tam sice párkrát mihne v kraťáskách, to ale nevyváží to strašné amatérské zpracování. Ne tohle nefunguje ani jako rodinný, ani jako dobrodružný a už vůbec ne jako mysteriózní film.... ODPAD ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film je za čistú nulu, prítomnosť mladej Naomi Watts v letnom outfite iba za štyri, pretože je tu prítomná len zopár minút. Takže čisto z matematického hľadiska to vychádza na dve hviezdy. Film vážne za nič nestojí, ale dal som si záväzok, že uvidím všetky Naominine filmy a tak občas to bude pri tých starších kúskoch aj dosť bolieť. Ani to jediné tu deklarované pozitívum, čiže prostredie, za veľa nestojí. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

"Ber to jako dovolenou, ze které se nemůžeš vrátit". Asi tak. Ale, že Bermudský trojúhelník funguje takhle, to jsem nevěděla. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Sebrat takovej název filmu, jakým je "Bermudský trojúhelník" a natočit tohle ? ... tak to né. Takový rodinný paskvil. Vždyť se dalo natočit mnohem, mnohem víc na takové téma... Sice jsem sledoval film pouze napozadí, avšak to nemění můj názor... 25% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

zbytečné komentovat, nic tajemného tam nenajdete. [ PŘÍBĚH: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film je jednoznačne za jednu hviezdu - kde nič tu nič v príbehu, z postáv občas vypadne nejaká myšlienka, a aspoň to má pozitívny a pritom nie príliš happy-endový záver. Naomi nepredviedla nič svetoborné, možno ani priemerné za ten krátky čas. Ale jednu hviezdu pridám za úžasné scény plávania a potápania s delfínmi, na to sa neviem vynadívať. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Pozitivum: krásná příroda, Naomi Watts (to je částečné pozitivum, jelikož tu je tak 10 minut). Negativum: s Bermudským trojúhelníkem to nemá téměř nic společného, jinak všechny ostatní negativa můžu shrnout do jednoho slova, kterým je kýč. ()

Kick077 

všechny recenze uživatele

Bermudský trojůhelník v názvu bylo to první a zároveň poslední, co mě na filmu zaujalo. Jednu hvězdičku sem dal za hezkou přírodu, protože občas bylo na co koukat. Záběr na pár obydlí a průzračnou vodu byl povedený, že bych tam klidně vyrazil na dovolenou, ale jinak to prostě za moc nestálo. Většinu času sem se akorát přemlouval abych to nevypnul, protože mě zajimalo k jakému konci to dospěje. No nakonec se žádný překvapení nekonalo. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Žádný tajemný Bermudský trojúhelník to není. Drama už v tom vůbec nehledejte. Naopak je to spíše Bermudský trojúhelník pro dětské publikum. A pro dospělého poklidná podívaná, na kterou se dobře dívá. [500. hodnocení, 23. komentář, 33%] ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Pod názvom Bermudský trojuholník si budete predstavovať hocičo iné ako "dej" tohto filmu. Pekná príroda, ale to je tak všetko. ()

Ficik 

všechny recenze uživatele

Mysteriózního tam není zhola nic a k Bermuskýmu trojúhelníku to má asi tak blízko jako kdejaký kruh. Taková rodinná slátanina se měla jmenovat spíš jen Idylická dovča na neoběvenym ostrově :/ ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Na TV filmek dost hezkých záběrů pod vodní hladinou. Ale jinak je to nicneříkající nudná ptákovina určená spíše dětem a mládeži. Holčina zřejmě vlastnila žábra, ale třeba to někde ve filmu vysvětluje, jak je možné že tolik vydrží pod vodou, já jsem film přejížděl, tak jsem to mohl přeslechnout. 20130930 8623/0 ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Nejsem si ouplně jistej jestli mě nešálil sluch, ale netvrdila ta holka že si nemůže z tím hezounem nic začít protože je vdaná ?? Sakra v kolika se vdávala když vypadala že ji není víc jak 16. Hele narovinu, viděl jsem šílenější filmy a hroznější přepisy všech možných dobrodružných filmů, takže tenhle přízpěvek do "C" kategorie z toho nutně musí vybruslit minimálně z 1 hvězdou. ()

martina2898 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekala, že to dopadne ještě lít, a že vymyslí nějakou cestu zpět. Bylo by to podle mě zajímavější, protože to už víme, že se od ta,tud hned tak nedostanem... ()

Reklama

Reklama