Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Happens 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil hodnocení komedií na ČSFD, když komedie má ironické, satirické a parodizující až ulítlé prvky, dostane nízké hodnocení. Když je komedie napůl drama, tak vysoké. Will Ferrell je legenda humoru a v The House absolutně nezklame, ležel jsem v slzách smíchu celý film. Ať co do dialogů nebo do akčních a humorem nepředvídatelných scén. Tleskám s bolestí břišních svalů. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá, rošťácká komedie z hostelu Vagabond, která se bude v budoucnu pouštět znova a znova dokud ji neuvidí všichni kámoši. Takovýchto praštěných komedií je málo a najít je je sakra těžké. Zde je navíc příjemné obsazení a skvělej nápad. Ani se nebáli jít trochu do extrému. Příjemná chvilka, smál jsem se. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický W. Ferrel a jeho totálne uletené nápady, ktoré zvyčajne dokáže priam až geniálne zahrať. Niečo v štýle je to tak debilné, až je to výborné. Do určitej miery to platí aj v tomto prípade, čakal som však od neho viac. Ako dvojka s jeho filmovou manželkou mi to akosi nesedelo, chýbala tu medzi nimi iskra, pričom na herečke bolo často vidno ako hlúpo naivne prehráva. A čo je horšie, niekedy sa zdalo, ako keby sa aj Ferrel dal k tomu strhnúť. Skrátka po hereckej stránke toho film dosť stráca. Niektoré scénky však stáli vážne za to, až tak, že sa mi brucho rozkmitalo. Lepší priemer. 65/100 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď i človek pomaly začne myslieť, že americké komédie už nie sú ten výplach, čo bývali, tak občas zase musí prísť film ako "The House", čo človeku vytvorí na tvári grimasy znechutenia a úžasu. Začnem asi tým najmenším problémom filmu a to je - "Prečo sa tu ocitol Jeremy Renner?" Prehral snáď s režisérom stávku a mal si tu struhnúť rolu? Nerozumiem tomu, ako sa človek, ktorý sa ukáže minulý rok vo vynikajúcom filme "Arrival" ocitne tu. No to je ten najmenší problém. V prvom rade je film maximálne trápny a jeho fóry pobavia len veľmi málokedy. Videl som kopec komédií, od ktorých som si nemyslel, že dostanem dobré dielo, no nakoniec pozitívne prekvapili a úprimne pobavili. Tento film so svojou agresiou a krvavými scénkami skôr robí efekt, ako dva roky dozadu spôsobilo "Vacation". A už hneď teraz poviem, že ak máte radi tento nechutný štýl humoru, ktorý sa dostáva často do najkatastrofálnejších paródií od dua "Friedberg", "Seltzer", fajn. No úprimne neviem, čo mám na to povedať. No okrem toho tento film nielen nemá dobrý humor, no nefungujú ani jeho postavy. Všetci sú buď idioti alebo absolútne odporní. Spolu s našimi dvoma hlavnými hrdinami. Jedinou výnimkou je ich dcéra Alex. Myslím si, že ak je niekto aspoň trochu sympatický, tak je to ona. Zvyšok je podľa mňa jeden výplachový, hnusný a odporný film na pozeranie, že človek len premýšľa, na čom sa vlastne tí Amíci reálne bavia. A čo je im na useknutých prstoch a rukách vtipné. Alebo na starostovi, ktorý je ten najväčší úbožiak pod slnkom. Ja neviem. A radšej ani nechcem vedieť. Mám pocit, že ich mentalita už siaha mentálne tak nízko, že by sa dokázali smiať len na tom, že by im niekto ukázal v jednom zábere obrovské hovno. A ja si radšej zachovám svoj zmysel pre skutočný humor. A toto tým neoplýva. Hodnotenie: D ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Při pronásledování policistou v závěru filmu zazní v jedné scéně znělka z filmu Terminátor (1984). (Nathaniell)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)
  • Jedným z výkonných producentov filmu je minister financií USA Steven Mnuchin. (megajalec)

Reklama

Reklama