Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas jednou pustil sračku. Bohužel to není ani chytře koukatelné, ani dementně vtipné jako třeba Strážci vesmíru. Je to jenom trapná idiocie, ve které se kdovíproč zahazují dost slušní herci. Moc mi nejde do hlavy to "vysoké" hodnocení, protože já jsem vážně dost trpěl. No, ale co čekat od trotla Mitchella. 10% ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Takto vyzerá zbytočne netočený film. Fakt niekedy nerozumiem načo nám majú poslúžiť takéto filmy....také o ničom !!! nevravím, že to bolo desné, ale umelé s americkou fantáziou mať nejakého hrdinu a všetkých zachráni. Po grafickej stránke by som hodnotil tento film odpadom! Čakal som aj nejaké vyvrcholenie, ale nedočkal som sa lebo som pri tej nude zaspal a prespal celý plesový záver. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $63,946,815Tržby Celosvetovo $86,369,815 ║ Zo začiatku to malo trošku pomalší rozbeh ale potom to nabralo ten správny spád a z ponúknutej témy o superhrdinoch to začalo ťažiť to správne čaro takej až detskej hravosti, nechýbalo také správne tématické uťahovanie z comicsu, k tomu fajn ladila aj "nevyspytateľná" Mary Elizabeth Winstead. Takže nakoniec z toho bola celkom milá zábavná superhrdinská traškarica. /65%/ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Škola superhrdinů je překvapivě zábavná, pohodová a nenudící rodinná záležitost, která mě sice ze začátku docela vystrašila, neboť prvních pár minut na mě zapůsobilo hodně dětinským a autorsky nesoudným dojmem, ovšem jakmile se děj přesunul do samotné školy, což naštěstí netrvalo moc dlouho, rychle se vše změnilo a ikdyž šlo po celou dobu o hodně nevinou a hypernaivní ptákovinku, já se u toho docela bavil. Zápletka je samozřejmě extra jednoduchá, ale poměrně slušně funguje, efektů jsem čekal o něco víc, ale když přišli ke slovu, byly povedené a měli šťávu, ovšem absolutně největším tahounem filmu jsou jednak postavy a především pak jejich představitelé. Co se týče právě těch superhrdinů, autoři poměrně dost hýřili povedenými a několikrát i originálními nápady a povolili úzdu své fantazie a bylo se vážně na co dívat a čím se bavit. A s tak vesměs sympatickým obsazením v jednom filmu jsem se už nesetkal hodně dlouho. Kupodivu nejmíň symaptický mi přišel hlavní hrdina v podání Michaela Angarana, zbytek ovšem jel. Fajnová D. Panabaker, rozverný Kurt Russell, nádherná M. E. Winstead a ultimátní hlásič Bruce Campbell, ti všichni ale i ostatní vedlejší postavy dodali Škole superhrdinů tu správnou šťávu a udělali ji zkrátka opravdu zábavnou a nenudící ptákovinkou. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je to už pekných pár rokov, čo som ukončil štúdium na strednej škole. Ale i tak mi občas nejaký ten americký high school movie príde vhod. Zvlášť, keď sa jedná o komediálne ladený sci-fi snímok akým je "Sky High". Naviac silne říznutý štýlom starých filmov o komixových hrdinoch. Povedal by som, že to celé malo jemný retro feeling s využitím najnovších filmových trikov. Naozaj som sa pri tom výborne pobavil. *** ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Kurt Russel nosí oblek s chladícím zařízením - trubkou, kde cirkuluje ledová voda. Pro Kelly Preston byl na nošení příliš těžký. (HappySmile)
  • Jméno jedné z postav Warren Peace zní jako "War and Peace" (Vojna a mír) - slavný román Tolstoje. Toto jméno naráží na hlavní zápletku filmu. (HappySmile)
  • Will má v pokoji na zdi vylepenou spoustu plakátů. Jeden z nich blízko stolu je plakát seriálu Tenacious D. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama