Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti některým hodnotitelům sí myslím, že natočit idiotskou komedii byl záměr. A mně to místy opravdu velmi pobavilo. Rozbíjení okýnek hlavou cukající do rytmu Haddawayovy hitovky je super. Po shlédnutí scén s Richardem Grecem a při vzpomínce na uctívání Emilia Esteveze přidávám jednu *, ačkoli je to na tuhle komedii možná až moc :-) ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co mají všichni s tím, že je to stupidní, nudné a bez nápadu? Jasně, lidi s IQ nad 170, a že jich je tu požehnaně, (podle těch sofistikovaných komentářů bych hádal, že každý druhý :)) ) se u toho asi moc nenasmějí, ale pro obyčejného smrtelníka, který hledá film na večer, u kterého se dá pohodlně uvelebit, mozek uvést do režimu spánku, pro takového je Noc v Roxbury dobrou volbou, u které se královsky nasměje... "Ty mi šaháš na zadek?" Tenhle film mě příjemně překvapil i svým koncem... prostě pohodových osmdesát minut, kterých nelituji a určitě je v nejbližší době zopakuji. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Byla to teda řádná demence, ale místy vážně hodně vtipná. Jenom se mi zdálo, že režisér mohl trošku ubrat z děje (který stejně byl jakože nebyl) a zatlačit víc na fóry. V tu chvíli by totiž Noc v Roxbury stoupla mnohem výš a stala se tak parádní komedií. Takhle je to jenom lehce nadprůměrná blbost s pár povedenými scénami. 70% ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla na silvestrovské dopoledne a jen kvůli němu jsem vyrazila po půlnoci v Harachově na tamější diskotéku, abych předvedla ty geniální taneční kreace. Stejně jako hlavní hrdinové ani já nebyla doceněna. Když jsem byla dotazována, zda-li si dám pivo, ani moje odpověď - NE!..... AAANOOO! - nesklidila moc velký úspěch. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Stavím sa, že ľudia podieľajúci sa na natáčaní Noci v Roxbury vedome točili kultovku. Som o tom absolútne presvedčený. Vtip je ale v tom, že im to vyšlo. Môžete ten film nenávidieť, môžete ho milovať, môže vám byť sympatický veľmi, alebo iba trochu, môže vám byť úplne ukradnutý, je to ale jedno, subjektívne dojmy sú nepodstatné. Podstatné je, že nikto – NIKTO – nemôže povedať, že Noc v Roxbury je len ďalšie „niečo“. Je to unikát. Vrcholne dementný unikát. Ide však o to, že jeho demencia prekračuje všetky možné i nemožné hranice až do takej miery, že sa na nej musí človek prinajhoršom pousmiať. V mojom prípade došlo aj na hlasitý smiech, a nie raz. A nehanbím sa za to. Jedinečné dielo. [65%] ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama