Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní. Jak mi tahle komedie mohla tak dlouho unikat? Místy jsem se velice bavil, ale byla tam i trošičku hluchá část. Obyčejně bych dal asi 4 hvězdičky, ale dávám 5. A proč? Soundtrack. Super songy v pozadí, prostě nádhera, hudba 90.let, ta hudba, která je mi nejbližší a na kterou nikdy nezapomenu, na kterou nikdy žádná jiná hudba mít nebude. A těch hlášek. „Ty debile, já tě vydědím, to uvidíš!“ ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kultovní film, který se vám buď líbit bude nebo nebude, nic mezitím nehledejte. Kde jiní uvidí geniální a neotřelý humor scénáristů SNL, tam jiní uvidí pitvoření se zpodoby. Některá camea stojí zato, ovšem tento film dělá filmem především hudba, částečně že i částečně o té hudbě je. Jediné, co mě při nedávném zhlédnutí vytočilo byla likvidace Mirror Ball kostýmu a rozbití disco koule/mirror ballu. Ironií na závěr pak je, že zůstal nejslavnější GIF z původního skeče, a je daleko víc rozšířenější než film. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Za tenhle názor mě asi hromada lidí bude lynčovat, ale co jiného s tím zmůžu - za mě je mnohem lepší Klub sráčů. Ten si totiž z tohohle typu lidí, jakými jsou Steve a Doug, dělá srandu (i když celkem těžko zkousnutelnou), zatímco tady jim jde na ruku a i když je ústřední duo opravdu hloupé, neustále se ten film snaží o to udělat z nich vyloženě kladné postavy. Noc v Roxbury je ve srovnání s Klubem sráčů pro mě lepší snad jen tím, že se zde tvůrci vyvarovali fekálnímu humoru. Za to ten film cením a považuju to rozhodně za klad. Jenže kromě toho, dobrého soundtracku (který ale podle mě moc sází na největší devadesátkové klasiky, i když pár z nich jsem si patřičně užil, třeba This Is Your Night) a úplnému konci, který byl dobře napsaný, tu žádné jiné další klady nemám. Je to strašně nudné, ústřední duo mi bylo nesympatické, vtipné scény mi přišly mdlé a nevtipné, nic mi to nedalo... Prostě to celé šlo mimo mě. A názor, že by to bylo proto, že nejsem schopný pobavit se u jednoduché komedie, jsem myslím dostatečně vyvrátil hned v prvním řádku. U téhle komedie nechť se baví jiní (a nemyslím to nijak špatně), pro mě na víc jak slabé dvě opravdu není a to tomu krk zachránil hlavně ten soundtrack. Devadesátky já totiž rád.  Slabé 2* ()

ladyDOOM 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle humor mi teda vážně nesedí! Zvláští ale, že baštim Klub sráčů, když hlavní hrdinové byli ještě vetší debilové, než tady. Hold asi čím více, tím lépe (alespoň co se debility týče). Nějakým záhadným způsobem však došlo k trojnásobnému přehrání filmu za sebou, takže za každé přehrání jedna * , ať nežeru... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)

Reklama

Reklama