Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kultovní film, který se vám buď líbit bude nebo nebude, nic mezitím nehledejte. Kde jiní uvidí geniální a neotřelý humor scénáristů SNL, tam jiní uvidí pitvoření se zpodoby. Některá camea stojí zato, ovšem tento film dělá filmem především hudba, částečně že i částečně o té hudbě je. Jediné, co mě při nedávném zhlédnutí vytočilo byla likvidace Mirror Ball kostýmu a rozbití disco koule/mirror ballu. Ironií na závěr pak je, že zůstal nejslavnější GIF z původního skeče, a je daleko víc rozšířenější než film. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell rozhodně není normální člověk. Normální člověk nemůže vypadat a chovat se jako tak žalostný idiot ani když přehrává. Ale třeba nebyli režisér a scénárista pod vlivem něčeho těžce ilegálního a chtěli vytvořit obrazy individuí tak dementních, že strčí do kapsy i hlavní hrdiny Klubu Sráčů. V tom případě by Noc V Roxbury měla slušnou úroveň, protože podobně jako hlavní hrdinové na pozlátku nešetří. Ale ne, to určitě ne, tohle je opravdu taková socárna jako to vypadá. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najlepšia bola úvodná pesnička Haddaway - What Is Love. A vlastne aj tie ďalšie vypaľovačky 90. rokov - Ace of Base, No Mercy atď. Ale od toho momentu hviezdy už len uberáme, ale že normálne v sekundách. Dvaja retardi sa snažia byť niečo ako blbí a blbší, ale ono im to nejak nejde. Nejde im tá základná úloha, a to pobaviť. Aspoň ale vidím, na čom si Will Ferrell rozbiehal kariéru. Je neuveriteľné, že sa chytil. V tomto filme ho totiž musíte porovnať s Jimom Carreym a ten rozdiel je priepastný. Za výborný soudntrack, na ktorý vám ale bude stačiť YouTube, dám jednu zbytočnú hviezdu. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

"What is love , oh baby , don't hurt me , don't hurt me no more ,oh baby don't hurt me , don't hurt me no more." Dokonalý příklad kraviny, která nesedne každému, ovšem kdo si bude s tímto snímkem rozumět si užije spoustu srandy." And who do you think that guy was? Emilio Estevez! And i was like - Emilo! Emilio! " Spousta zapamatování hodných hlášek a situací doplněných o jeden skvěle vybraný a použitý song. " Oh my god, I broke the window again! " Will Ferrell jako obvykle skvělý, Chris Kattan překvapivě snesitelný a možná přijde i Richard Grieco:) " Hey, what´s up? You´re not from town? " ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se ve mně nějakou chvíli docela bil. Na jednu stranu je to jen přiblblá komedie, při níž je radno co nejrychleji vypnout všechny mozkové závity a užít si těch pár vtipů, co dosednou jak mají. Na stranu druhou je to film o dvou odpudivě strašných charakterech, s jejichž životními cíli by se dokázal ztotožnit snad jen málokdo a jimž nepřejete nic jiného, než tvrdě padnout na držku. Navíc poselství filmu je tak morálně zkažené, že si raději vzpomenete na malé „highlight“ momenty s Chazzem Palminterim a Danem Hedayou, než abyste se dále zamýšleli nad tím znepokojivě pokleslým vyzněním. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)

Reklama

Reklama