Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Menší podobnost s Klubem sráčů tu je, je to skoro stejně debilní. Ale Noc v Roxbury vypadá lépe ve všech ohledech. Štáb odvedl lepší práci, herci zahráli dementy lépe a scénář nepokulhává na kde jaké trapné blbosti. I tak jsem se zasmál málo kdy. Nejlepší na značce Noc v Roxbury je legendární video s Jimem Carreym. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Komédia s ledžendery soundtrackom a zopár vtipnými situáciami. Inak tento film nemá žiadnu hodnotu a je pozerateľný jedine pod vplyvom akejkoľvek omamnej látky s partiou. Noc v Roxbury sa dá buď milovať alebo úplne odpisovať, chápem obidve strany. Mňa z tohto projektu najviac zaujal skeč, ktorý paradoxne vo filme nie je, no bol natočený pre Saturday Night Live. Hovorím pochopiteľne o scénkach s Jimom Carreym, ten jeho fejs je neuveriteľný! ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento film budete po zhliadnutí buď úplne milovať, alebo nenávidieť a mňa proste vytrhol z kresla! Totálne pošahané scénky, jednoduchý, ale impulzívny príbeh a čo je najlepšie, film má bez tituliek asi len 70minút a je nabitý absurdnými somarinami a skvelými fórmi a gagmi typu: "Kto ma chytá za zadok? To ty?" "Nie, pane! Ja nie." "Ale mohol by si!" :) 75%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch crazy buddy komedií z přelomu tisíciletí, která mě ale dlouho míjela. Na Jesseho a Chestera to sice nemá, ale Kevina a Perryho to v klidu strká do kapsy a ano, jistě, je to debilní a hloupé, ale když je člověk naladěn na správnou vlnu (nejlépe v kolektivu podnapilých přátel), celkem se i zasměje...70% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Kultovní film, který se vám buď líbit bude nebo nebude, nic mezitím nehledejte. Kde jiní uvidí geniální a neotřelý humor scénáristů SNL, tam jiní uvidí pitvoření se zpodoby. Některá camea stojí zato, ovšem tento film dělá filmem především hudba, částečně že i částečně o té hudbě je. Jediné, co mě při nedávném zhlédnutí vytočilo byla likvidace Mirror Ball kostýmu a rozbití disco koule/mirror ballu. Ironií na závěr pak je, že zůstal nejslavnější GIF z původního skeče, a je daleko víc rozšířenější než film. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama