Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Další průměrná americká komedie... Nic k vytržení, ale dívat se na to rozhodně dá. Zasmějete se. 😁 Ale obávám se, že takovéto typy filmů se nebudou vysílat v televizi nikdy jindy, než o víkendu dopoledne či odpoledne a zároveň se krýt s Ordinací nebo Klukama v akci. 😅 Proto uděluji náležitých 53%. 👍 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Agent Malcolm Turner je pověřen případem Lestera Vesca, který se před dvěma lety zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. FBI předpokládá, že o penezích něco ví jeho tehdejší milenka a Malcolm ji má sledovat. Protože žena se synem ze strachu odjela, vydá se Malcolm a jeho parták do jižanského městečka, kde žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Ta sice není doma, ale Malcolm je připraven a ví co dělat. Převleče se za ni. Od komedie očekávám hlavně pobavení. Tady se to nějak nedařilo. Lawrence vždy jednou za sto let přijde s nějakým námětem, který ho nad hladinou drží docela dlouho, ale mimo tyhle počiny o něm není vidu slechu. Nějaký herecký talent má, ale zjednodušování každého gagu do infantilní úrovně mě bavilo chvíli, ale pak to bylo celkem nezáživné a to jeho pitvoření tomu nijak neprospívalo. Námět asi lépe nešlo využít, příliš předvídatelné, natočené sice v rámci možností schopně, ale ve výsledku to nesplnilo právě ten hlavní účel a to pobavit. 40% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kariéra Martina Lawrence se začíná podobat kariéře Eddieho Murphyho. Začatek dobrý v akčních komediích, pak úpadek do průměru a nakonec sázka na ksichty a fekální humor. Stejně jako Eddie v Zamilovaném profesorovi, tak i tady se Martin převlékl za tlustého, a aby to bylo ještě vtipnější, tak je z něho žena. Párkrát jsem se zasmál, protože nepatřím mezi Martinovi odpůrce a smíchu se nijak nebráním. Ten příběh je sice naprosto banální, ale jako oddychovka ujde. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť horšie, ale stále žiadna sláva; márne sa snažím spomínať na časy, keď sa diváci smiali inteligentným kúskom ako MÔJ BRATRANEC VINNY. Martina Lawrencea znesiem len v BAD BOYS, vo všetkom ostatnom je nesympatický a najmä nudný panák, ktorý chce byť novým akčno-komediálnym Eddiem Murphym, ale neurobil prieskum trhu a tak nevie, že nový akčno-komediálny Eddie Murphy nikoho nezaujíma. A už vôbec nie v jeho podaní. AGENT V SUKNI je fekálna bláznivá komédia s Paulom Giamattim z dôb, keď bol rád, že hrá po boku Martina Lawrencea. A jedna podobnosť s Murphym navyše: rovnako, ako ZAMILOVANÝ PROFESOR, i AGENT V SUKNI má skvelé masky a strašný scenár. Ale na rozdiel od iných mi tento film nevadí a celkom sa pri jeho sledovaní bavím. Pri rozpočte 30 miliónov snímka celosvetovo zarobila šťavnatých 173. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

"Jak vypadam? Kdybych mel 85, sedy zakal a a je tma, tak jedu po tobe. Jdi do hajzlu" Ano, je to vykradanie Mrs. Doubtfire + detektivna zapletka, ale aj tak sa mi tato prezliekacia komedia paci. Postarsia tucna cernoska Hatie Mae Pierce /ci ako sa dama volala/ v podani vtedy este vyborneho Martina Lawrenca ma vzdy pobavi a rad sa na tom zasmejem. A vhodne ho doplna aj Nia Long. 69 % ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Film byl vydán na Enhanced Versatile Disc (EVD), což je digitální audio. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)

Reklama

Reklama