Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) je mistr převleků, čehož nejednou využil při řešení svých zapeklitých případů. Tentokrát bude mít celou situaci mnohem složitější - musí nahradit tlustou "Big Momma", aby mohl zblízka sledovat Sherry a jejího syna. Ta se dostává pod ochranu FBI poté, co z vězení utekl její bývalý manžel... Kdysi dávno jsem měl filmy s Martinem Lawrencem docela rád (aspoň některé). Ale poslední dobou mi přijde, že klesá hlouběji a hlouběji do bahna stupidních komedií - které nejenže nejsou nikterak zábavné, ale naopak se vyžívají v trapnosti nad trapnost. Ještě víc než přítomnost Martina Lawrenceho mne mrzí i přítomnost Paula Giamattiho - toto si určitě nezaslouží. Fakt nevím co bych na filmu pochválil - snad jen to, že se o chloupek udržel na hodnocením - odpadu... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná hovadina, kterou má pod palcem Martin Lawrence, jehož od tohoto okamžiku skutečně nesnáším. Nejenom že kostra filmu je vlastně vykrádačka, jak mnozí říkáte Mrs.Doubtfire, (ten film mimochodem taky nemám moc v lásce) ale z celého námětu si Agent v sukni vybírá ty nejnechutnější a nejtrapnější scény. Za co vlastně dávám tu hvězdu? Raja Gosnell mohl udělat dobrou komedii, ale okolnosti mu zlámaly vaz... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Agent Malcolm Turner je pověřen případem Lestera Vesca, který se před dvěma lety zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. FBI předpokládá, že o penezích něco ví jeho tehdejší milenka a Malcolm ji má sledovat. Protože žena se synem ze strachu odjela, vydá se Malcolm a jeho parták do jižanského městečka, kde žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Ta sice není doma, ale Malcolm je připraven a ví co dělat. Převleče se za ni. Od komedie očekávám hlavně pobavení. Tady se to nějak nedařilo. Lawrence vždy jednou za sto let přijde s nějakým námětem, který ho nad hladinou drží docela dlouho, ale mimo tyhle počiny o něm není vidu slechu. Nějaký herecký talent má, ale zjednodušování každého gagu do infantilní úrovně mě bavilo chvíli, ale pak to bylo celkem nezáživné a to jeho pitvoření tomu nijak neprospívalo. Námět asi lépe nešlo využít, příliš předvídatelné, natočené sice v rámci možností schopně, ale ve výsledku to nesplnilo právě ten hlavní účel a to pobavit. 40% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie pro celou rodinu, která rozhodně neurazí. Martin Lawrence je v hlavní roli v poho a navíc Petr Rychlý dobře napodobuje ženské hlasy, takže efekt Bábina byl dokonalý. Já jsem se bavil, hlavně kvůli těm situacím ,které hlavní hrdina natropí jako Bábina. Já myslím, že pokud se chcete odreagovat nebudete zklamaní, ale vy všechno berete hrozně vážně. 85%. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Raja Gosnell je aspoň v mojom ponímaní zárukou pekne pvrchnej zábavy. Koniec-koncov, živí ho to. Mama v sukni predstavuje na jednej strane vcelku priemernú podívanú, ktorá kľučkuje medzi bariérmi diváckeho vkusu tak, aby urazila čo najmenej ľudí. O to väčší plesk príde, ked sa manévrovanie nepodarí. Martin Lawrence ponúka divákom ešte svieži herecký výkon a hoci to zrejme nemyslel zle, výsledok stojí za to len v niektorých scenáristických bonbónikoch - zvyšok predstavuje tak často používaná scenáristická vata. Vážne, otvorím si fabriku na jej výrobu niekde poblíž LA a mám do dôchodku vystarané. Dokonca aj v rámci žánru ide o podpriemer. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama