Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavné. Aspoňže sa scenár v rámci romantickej komédie pokúsil o niečo sviežejšie, ako len o zaužívanú romantickú šablónu. Niektoré scénky mi dokázali vyvolať úsmev na tvári a nudil som sa len zriedka. Na druhú stranu ale ani nečakajte nič prevratné. Navyše situáciu vo veľkej miere zachránilo aj sympatické herecké duo. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal trochu něco jiného. Větší odvaz. Některé pasáže byly skvělé, ale jindy jsem se zase docela nudil. Will Smith je můj oblíbený herec, ale v tomto případě si mě jeho film nezískal. Viděl jsem minimálně 10 lepších romantických komedií a to jsem jich celkově moc neviděl. Oddychovka na zabití času je to dobrá, ale ničím mě nepřekvapila. 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. 1 Thing - Amerie ,2. Don't You Worry 'Bout a Thing - John Legend ,3. This Is How I Feel - Earth, Wind & Fire/Kelly Rowland/Sleepy Brown ,4. Ooh Wee - Mark Ronson/Ghostface Killah/Nate Dogg/Trife Da God/Saigon ,5. Now That We Found Love - Heavy D & The Boyz ,6. Happy - Meleni Smith ,7. Love Train - The O'Jays ,8. I Can't Get Next to You - The Temptations ,9. You Can Get It If You Really Want - Jimmy Cliff ,10. It's Easy to Fall in Love (With A Guy Like You) - Martha Reeves/The Vandellas ,11. Reasons - Earth, Wind & Fire ,12. Never Gonna Let You Go (She's a Keepa) - Omarion ,13. Turn Me On - Kevin Lyttle , ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Hitch bola pre mňa príšerná nuda! Bombardovanie umelo-klišovitými akože životnými múdrosťami začalo už v úvode. Nebol to veľmi veľký prúser, avšak miesto užívania si zdanlivej romantiky a komédie som sa už nevedela dočkať záveru. Budem asi prvá, čo zníži hodnotenie pod 3 hviezdy, no skutočne Hitch neradím k príjemnému pozerateľnému priemeru. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)
  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama