Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pokus o romantickou komedii i pro muže vyšel tak napůl. Neustále vytrubování různých životních rad a mouder (z nichž je tak každé páté skutečně pravdivé) vyznívá dost naprázdno, zvlášť po vyřčení pravidla úplně posledního. Filmu by také prospěla výrazná redukce dvouhodinové délky a „odstřihnutí“ některých vedlejších zápletek souvisejících s vedlejšími zápletkami. Na druhou stranu je sympatická snaha o vyhnutí se (po většinu filmu) sentimentalitě. Celkově však Hitch zdaleka nedosahuje milého cynismu Když Harry potkal Sally. Ať už kvůli příliš dokonalé ústřední dvojici (pokud už mám spáchat něco špatného, tak jen proto, že mě zradil ten, který to vlastně dělal pro dobro druhých a bla bla bla...) či předem nalajnovaným pocitům z probíhajícího děje: teď se budete smát, teď budete chvíli dojati, a teď zas překvapeni. Poselství Hitche je jasné a jednoduché, to samé se nedá říct o filmu samotném. Není příliš vtipný ani romantický, není bůh ví jak originální ani příliš dobře zahraný, přesto o něm nemůžu napsat, že nestojí za nic. 65% Zajímavé komentáře: Brouk, Aiax, prof.horak ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie, ve které je mnohem zábavnější a zajímavější vedlejší dějová linie s ňoumou, který dobývá celebritu, než ta s ústřední milostnou dvojicí, která se schází na vyšlapané cestičce klasických romantických hollywoodských peripetiích. Ve výsledku průměr, sice nenadchne, ale rozhodně také neurazí. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Když překousnu typická klišé pro romantické komedie (veřejná zpověď, mám ji rád-nemám ji rád-mám ji rád...kdy konečně někdo natočí něco, kde tohle nebude???), tak musím uznat, že jsem se bavila, navíc Will Smith je sympaťák, takže tohle si klidně někdy zopakuji a vřele doporučuji na zlepšení nálady... ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Samotná délka filmu mě velice překvapila,byl jsem tedy zvědav co na mě tvůrci do skoro 2hodin připravili za zvraty, tak aby udrželi moji pozornost. Hlavní tahem bylo svěřený hlavní "vedlejší" roli herečce Eva Mendes, která je jistě tím pravým důvodem proč většina můžu tento film dokouká až do závěrečných titulek. Vcelku originální námět na romatickou komedii, natočenou neotřelým stylem, bohžel kazí konec a jeho stálé opakování menších úloh skoro donekonečna. Stačilo zkrátit samotný čas, tím že bychom se obešli toho dlouhého umělé nataženého konce. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)
  • Filmu sa nakrúcal vo viacerých lokalitách – Morningside Heights, Manhattan, Columbia University, Ellis Island, Wall Street Bull a v Cove Marina. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama