Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedií "s myšlenkou", stejná třída jako Po Čem Ženy Touží, kterýžto snímek měl ovšem působit tak nějak elegantněji a decentněji (a obdivovat Helen Hunt;)). Hlavní hrdinové Hitche jsou tak o deset let mladší, nicméně jsou stejně úžasní a bohatí a také se motají v poněkud vyšších kruzích - ale holt působí jako pachatelé věkem blízcí a jsou "akčnější", viz vysílačky, vodní skútry atpd. Vlastně celý film je o namlouvacích manévrech, o snaze zaujmout, a možná budu za skeptika a cynika, jenž ztratil víru, ale myslím si, že to celé dost idealizuje. A proč ne, tenhle žánr na tom stojí, a kdyby měl každý kus vypadnuvší z filmařských dílen takhle povedený scénář a výzor a jiskru, byl by to důvod k hodně velké spokojenosti. A ještě něco zajišťuje Hitchovi plusové body - je to naprosto úžasná a úchvatná Eva Mendes, kterou si snad každý člen štábu předsevzal učinit nezapomenutelnou. V každém předvedeném modelu je zkrátka k nakousnutí. Něco podobného bylo k vidění v případě Salmy Hayek v zlodějské romanci Before Sunset, ale tam šlo o karibskou pohodu a ne o to, co při troše štěstí a dámského vkusu můžete potkat v ulicích, což činí Evíka o kousek zajímavějším;) No, dost jsme si zaslintali a je čas říct si něco o té "myšlence" - kleopatra to trefila naprost přesně - existence zaručených mechanismů není jednoznačná. Ale co si budou obě strany nalhávat? V Hitchových slovech je skryto nebo na na odiv vystaveno mnoho pravdy:) Je třeba mít se trochu k světu a starat se o sebe, neboť při prvotním pokusu o seznámení se osobnost a jiné klady bohužel moc neprojeví a často je to právě o té jedné šanci. A když není, potom je tu ještě jeden problém - když už se žena rozhodne, že se na to nemůže dívat a udělá ten rozhodný (první) krok, dost často narazí na nechápavost druhé strany, která má stejně často hrozivé rozměry:) Ale když se sejdou všechny ty nepravděpodobné okolnosti a ono to vyjde...však to znáte. Život nemá scénář a leckdy je to komedie, a tahleta fraška jménem komentář naštěstí dospěla k závěru. Pro Hitche čistých a velmi dobře pobavených 80%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavné. Aspoňže sa scenár v rámci romantickej komédie pokúsil o niečo sviežejšie, ako len o zaužívanú romantickú šablónu. Niektoré scénky mi dokázali vyvolať úsmev na tvári a nudil som sa len zriedka. Na druhú stranu ale ani nečakajte nič prevratné. Navyše situáciu vo veľkej miere zachránilo aj sympatické herecké duo. Lepší priemer. 65/100 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, která mě od prvních záběrů chytla, nepustila, a užil jsem si ji na 110%! Celý ten film je tak plný inteligentních dialogů a originálního situačního humoru, že jsem místy prožíval soukromou diváckou euforii a přemýšlel o plném hodnocení. Výborný scénář, výtečný Will Smith a spousta momentů, které mohou některým z nás přijít přívětivě povědomé. Ano, mám samozřejmě na mysli čtenáře Baránkovy knihy "Jak sbalit ženu", ve které padne mj. zmínka o tomto filmu. Bylo vzrušující vidět Baránkova pravidla v podání Wille Smithe! Pokud neznáte, jděte do toho, kvalitních romantických komedií je jako šafránu - a tahle za to stojí. Chytrý film ze života, který chci určitě vidět ještě někdy znovu. A ještě poznámku na závěr: nějak nevím, co někdo vidí na Evě Mendes - podle mě je ošklivá. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. 1 Thing - Amerie ,2. Don't You Worry 'Bout a Thing - John Legend ,3. This Is How I Feel - Earth, Wind & Fire/Kelly Rowland/Sleepy Brown ,4. Ooh Wee - Mark Ronson/Ghostface Killah/Nate Dogg/Trife Da God/Saigon ,5. Now That We Found Love - Heavy D & The Boyz ,6. Happy - Meleni Smith ,7. Love Train - The O'Jays ,8. I Can't Get Next to You - The Temptations ,9. You Can Get It If You Really Want - Jimmy Cliff ,10. It's Easy to Fall in Love (With A Guy Like You) - Martha Reeves/The Vandellas ,11. Reasons - Earth, Wind & Fire ,12. Never Gonna Let You Go (She's a Keepa) - Omarion ,13. Turn Me On - Kevin Lyttle , ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Pracovní název snímku byl "The Last First Kiss". (imro)
  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama