Reklama

Reklama

Bean 7: Poslední žerty pana Beana

(video kompilace)
  • Velká Británie The Final Frolics of Mr. Bean
Velká Británie, 1994, 50 min

Obsahy(1)

1. časť: Pán Bean sa rozhodne ísť vyprať si svoje veci. Vo verejnej práčovni ho čakajú však mnohé prekvapenia, s ktorými si vie rady len on.

2. časť: Mr. Bean dostane nápad, že si otestuje svoje golfové zručnosti. Ako správne natrénovať odpal a ako čo najrýchlejšie a najkratšie dostať loptičku do jamky, to vám predvedie len on. (genetique)

(více)

Recenze (42)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson rozhodně nepatří mezi pohledné herce, ale patří mezi geniální komiky. Kdo chce dělat humor na úrovni a kvalitní "skeče", měl by si vzít příklad právě z pana Beana !!! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Mr.Bean na minigolfu dodržuje stěžejní golfové pravidlo - hraj míč jak leží. Na některých místech to jde opravdu velmi těžko, ale Mr.Bean si s bravurou poradí s každou polohou :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tady se zrejme jedna o dil Odpal, pane Beane. Jeden z tech slabsich kousku, nejdriv Bean v pradelne a pote na golfu, pricemz pradelna je super, ale ten golf uz je slabsi, nicmene stale na 5*. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Ani tento díl o panu Beanovi pro mě není za míň než pět hvězdiček, protože u každého dílu se tlemím skoro stejně a i když golfová epizoda není z nejlepších tak je to stále za pět *...... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv završení v podobě nespavosti a nekonečného počítání oveček nepatří mezi to nejlepší, co nám může pan Bean nabídnout, předcházející tři scénky - v prádelně, na minigolfu a v nemocnici jsou až na samém vrcholu převeliké hory zvané legrace... Mimochodem věřte, nebo ne, ale právě kvůli epizodě "Odpal pane Beane" mě jako malého začal fascinovat minigolf. Viděl jsem v něm jakousi nadhru, u které ctění pravidel, zejména pravidla hraní míče, jak leží, nezná hranic a jeho dodržování je otázkou cti... Aspoň pro pana Beana určitě. 9/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nazbudnuteľný Bean v nezabudnuteľných situáciách, ktoré trhajú divákov od smiechu aj keď diel vidia po stí krát! Beanova naivita a stupidita sú učebnicovou ukážkou komiky. Veď kto by nechcel hrať golf ako on. 90%. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je asi nepromyšlenější a nejpropracovanější. Obě pasáže jsou více než skvělé. Zvláště ten týpek s Beanem v prádelně ("Hej hej hej" :-)))))))). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Výborný komik opět řádí a jeho kousky jsou opravdu nezapomenutelné. Kdo by si nevzpomněl na golf by Mr. Bean s motem "hrát míček tam kde leží ať je to kdekoli". Méďa v pračce taky zabodoval. Je to prostě kult. 95% ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Práčovňa a vôbec, iskrenie medzi Beanom a tým svalnatým karatistickým týpkom je pre mňa vôbec najlepšou epizódkou zo všetkých (ešte strihanie vlasov). Videl som to ako malý a totálne ma to odrovnalo. Videl som to dnes a stále je to dokonalé. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

V mých očích nejslabší Mr. Bean a o hodně slabší než ostatní díly. Scéna v prádelně je sice docela vtipná (mezi nejlepší však nepatří ani náhodou), ale ten zbytek je postaven na jednom vtipu, že se Bean nesmí dotknout míčku pomocí ruky a využití prostředí tomu moc nepomohlo. Scéna ohledně míčku v pytlíku s nákupem ve mě vyvolala záchvat smíchu, stejně i zdejší gag s Reliant Regalem, ale to je všechno. P.S. Prý v popisu chybí epizoda Good night Mr. Bean, která je u mě taky jedna z těch slabších, zhruba na přesné 4*. A protože tu první bych viděl tak na trochu slabší 3*, nechám 3*. Promiňte mi to. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Golf je trochu slabší ale prádelna je jedna z mých nejoblíbenějších. Scény s karatistou jsou nezapomenutelné stejně jako ty se slipy nebo sukní. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Mr. Beana, k tomu není ani co dodávat. Jeden z největších komiků, co kdy byl. Kdykoliv se rád podívám znovu na tuto klasiku. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

100 % - Já vim, někdo řekne: tenhle Bean je slabší, tamten je slabší. Ale já ať přemýšlím, jak přemýšlím, nemůžu si vzpomenout, že by pro mě některý z nich byl slabší než 5* :-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Honba za minigolfovým míčkem nepatří mezi nejlepší kousky, ale prádelna a týpek nakukující Beanovi pod sukni... legendární ;). ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Keď Mr. Bean nahodil ten face, keď musel pred zrakom chlapíka vypiť pohár tekutého prášku. To nemalo najmenšiu chybu. Bléééé! ;) 100% ()

Reklama

Reklama