Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po výbuchu vodíkové pumy, kterou odpálila Juliet, se ocitají u Labutě, která ale není postavena. Rozzuřený Sawyer napadne Jacka, že se přepočítal, že nic není tak, jak sliboval, a ještě k tomu zemřela Juliet. Jin žádá Jacka, aby se šel podívat na těžce zraněného Sayida. Mezitím se Hugovi zjeví Jacob a dává mu instrukce, kam má odnést Sayida, protože ví, že mu Jack už nedokáže pomoci. Musí ho odvést do chrámu. Souběžně sledujeme let 815, kdy se Ztracení vzájemně ještě neznali.
Poté, co Ben zavraždil Jacoba, tak mu Locke nařizuje, aby přivedl Richarda, že s ním potřebuje mluvit. Když je Ben na pláži, tak ho Richard odvádí k rakvi, ve které je Locke. Otázka tedy zní, kdo je v Jacobově úkrytu? Jenom Ben odhalí jeho pravou totožnost. (PROCESOR)

(více)

Recenze (7)

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhruba tak jsem si představoval konec páté série, akorát nechápu proč ten debil co to psal tímhle odstartoval 6 sérii. Lidi by tak měli na vybranou u jakého konce by skončily. 4 hvězdy. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná úvodní dvoj dílová epizoda. Několikrát se mi vryli do očí slzy, neskutečný. Po tomhle dílu mám hodně otázek, především kolem "Locka", jak sakra fungovalo cestování časem, jak to, že Juliet rovnou neumřela, a to se jako vrátili do současnosti? Nebo v alternativní realitě, co ten OSTROV?! WTF. Já vím, u tohoto seriálu člověk nesmí zapojovat hlavu a užívat si to dění a fandit postavám, ale teprve u tohohle dílu, mě štvou ty nejasnosti. Ale i tak, strašně se mi tenhle seriál líbí. Plus alternativní realita je zajímavá a tvůrci si tam můžou vyhrát. Vidět ty postavy doletět bezpečně do LA, bylo silný. A při poslední scéně s Lockem a Jackem jsem se usmíval od ucha k uchu, a k tomu se mi vryli do očí slzy. Paráda. Tenhle seriál je pro mě zážitek, jaký jsem zažil pouze u jednoho seriálu, který považuji za nejlepší seriál všech dob a zároveň za můj nejoblíbenější - Breaking Bad. Lost má spadeno se k němu přidat. Teď už jen záleží jak se povede zbytek závěrečné série. Zatím velká spokojenost. :) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alternatívna história našich hrdinov v tejto epizóde najprv naštve a trvá jej dlhšie, kým si získa diváka. Záchranné akcie sú intenzívne, efektívne prenášajú napätie na fanúšikov seriálu. Slušný rozbeh série. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněkud idiotské vyústění situace kterou skončila pětka...Zpodobnění tajemného Jacoba totální zklamání. Čekal jsem nějakou zajímavou tajuplnou mysteriosní postavu. Realita? Jacob je normální týpek. Hech... Neměli ho raději nikdy ukazovat. ()

Reklama

Reklama