Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Recenze (399)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Už jedna z prvních scén, kdy je plná loď mrtvol, je dobrá. :-) Mně se film líbil, mělo to svoje kouzlo. :-) ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Pôsobivá úvodná scéna, sympatické postavy a štandardne dobrý Gabriel Byrne... Pointa ma moc nenadchla, takisto ani rádoby desivá atmosféra, ktorej trvalo setsakramentsky dlho kým sa uvedomila a zmenila na ozajstné psycho. Rozhodne to však nie je také sklamanie ako som čakal. A možno si to aj pozriem ešte raz. A možno aj dva :) A vypalovačka Mudvayne - Not Falling sa na búrku na mori perfektne hodí. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Film, který má být horrorem plným duchů, ale který vás z největší pravděpodobností nevyleká a to je to, co mi u tohoto filmu chybí nejvíce. ()

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

jedna hviezdička len za úvodnú hromadnú smrť sposobenú lodným lanom..... videla som to setsakramentsky dávno a jediné čo si pamätám je toto a fakt, že to stálo za __________(to si každý domysli) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké. Síce sympatické obsadenie a trailery lákali kedysi na zaujímavý zážitok, ale bolo to slabé už v dobe svojho vydania a dnes je to už len veľmi ťažko pozerateľné. ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Úžasný jak film dokáže zachránit jedna scéna. Teď mám na mysli úvodní masakr ocelovim lanem. Jinak vůbec nic novýho. ()

Kapybara odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná pitomost, pro kterou je škoda ztrácet slov. Spousta nedomyšleností (např. jak je možné, že se ten černoch líbá s duchem zpěvačky - tedy je hmotná - a vzápětí projde skrz ni?), místo očekávaného mrazení jsem se musela uchechtávat a ten dementní konec všemu nasazuje korunu. Myslela jsem, že to budu moct ohodnotit aspoň jednou *, ale fakt se to nedá. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Výborná scéna na začátku bohužel nedokázala nastavenou laťku až do finiše překonat a nebýt té úvodní scény, tak to byl docela šit. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Pohádka. Toto označení mě napadlo ihned jak začali závěrečné titulky a já s bandou vycházel z kina. Dal bych i *, ale to by tam nesměl být povedený krvavý úvod a fakt cool klipový flashback. ()

Honzick 

všechny recenze uživatele

Za vraždu s lanem nemůžu jinak než tři hvězdy:D..nevim jestli je to v pořádku, ale scénu, kdy se 30 lidí rozpadne na kousky sem si musel pustit třikrát:D ()

pavlikv 

všechny recenze uživatele

Rozjezd je tu velmi pomalý. Na takzvané nechutnosti si musíme počkat asi 50 minut. Ale když začnou je to nářez. Film spadá do průměru který je něco ,,nad´´. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Vím, že už kdysi se mi to docela líbilo. Po několikaletém znovuzhlédnutí, byly dojmy dost podobné. Není to žádná horrorová pecka (jestli to vůbec horror je), ale jako místy napínavý příběh ze stare lodi na mě tenhle snímek fugnuje dostatečně. Včetně toho závěru. 5.5/10 ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Asi tři momenty kdy jsem se trochu leknul nebo jsem spíše byl v očekávání leknutí, které se nakonec nedostavilo. to je Loď duchů. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Úplne pohodová plavba. Vždy, keď v TV narazím na Loď duchov, nechám sa zakaždým zviesť až do jej konca. Preto dvíham hodnotenie o jednu hviezdu. Aj napriek všetkým, v béčkových flákoch úplne bežných klišé a situácií ide o pozerateľný štandard. Najväčším lákadlom je samozrejme atraktívne prostredie opusteného kolosa. Priestorom, kde sa postavy pohybujú - kajuty, chodby, strojovňa, kapitánsky mostík - dodali punc patiny agresívna korózia, špina a všade prítomný neporiadok. Ale nie sú to len životy prítomných hľadačov stratených plavidiel čo medzi stenami pulzujú. Z vysielačiek znie hudba a zjavenia sú na dennom poriadku. Parádnu porcovačku z úvodu považujem za predčasné vystrelenie záchrannej svetlice. Film už potom okrem vyššie spomínaného nemá čím iným zaujať. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Príliš priemerné, ale zas ani nedráždi. Samozrejme, že sme to už všetko videli apoň desaťkrát, z toho osemkrát to bolo lepšie, ale napriek nedostatku originality nemôžem povedať, že by som sa nudila. Začiatok, keď to lano prereže všetkých na parkete vejpůl, nasadil vysokú latku, ktorú už film neskôr znovu nedosiahol (aj keď speváčka na háku bola dosť hnusná scéna) a skončilo to tak, že som ani v podstate nevedela, že o čom, ale nejak mi to nevadilo. Julianna Margulies je mi sympatická a aj tu sa mi páčila a Gabriel Byrne dostal podľa mňa zúfalo málo priestoru. Dávam 3 hviezdičky, lebo tento film bol podľa mňa vzorom priemeru a som si istá, že o týždeň si ho už nebudem pamätať. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

O poznání lepší než předchozí film - také z "duchy" v titulu. Beck sice nebude žádný režisér s velkým "R" nicméně jako řemeslník se ukázal celkem zručným (pominu-li již značně omšelé nosné téma). Loď duchů je konečně hororem (ne jako "heavy metalový klip" 13 duchů), relativně dobře ukočírovaným, s atmosférou, napětím a slušným hereckým ansáblem (v čele s Byrnem). Měl jsem k tomu jen dvě větší výhrady! Jednak hlavní záporák je vyloženě tragický a spíše k smíchu a pak byla velká škoda, že hned v samotném úvodu (který byl mimochodem velice působivý) si tvůrci zbytečně vystříleli vetšinu ostré munice! 3 a 1/2 hvězdy! ()

Reklama

Reklama